Karen Pittman, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker és Sarita Choudhury az És egyszer csak című sorozat forgatásán New York-ban

Az És egyszer csak... nagy kedvence elhagyja a sorozatot

Két évad után elbúcsúzik egy új szereplő.


A 2021 decemberében debütált És egyszer csak... című sorozat két évadon van túl, itt írtunk róla, nekünk hogy tetszett eddig a sorozat. Nemrég derült ki, hogy májusban kezdődik a harmadik évad forgatása, de nem minden szereplő tér vissza.

Az először Miranda tanárát, majd barátját, Dr. Nya Wallace-t alakító Karen Pittman más munkái miatt nem tud részt venni a folytatásban, írja a Bustle.

A Max szóvivője a Deadline-nak elmondta, hogy a színésznő két másik streamersorozat forgat ugyanebben az időszakban.

„Nagy öröm volt, hogy Karen Pittman játszotta az okos és lenyűgöző Nya Wallace professzort az És egyszer csak... első két évadában. Ahogy mi is nagyon élveztük a munkát ezzel a dinamikus színésznővel, úgy mások is. Két másik streaming sorozat iránti elkötelezettsége miatt nyilvánvalóvá vált, hogy három sorozatot egyszerre forgatni nem lehetséges”

– áll a Max közleményében.

Nem Pittman az egyetlen az új karakterek közül, aki távozik a sorozatból. A Miranda új szerelmét, a stand-upos Che Diazt alakító Sara Ramirez sem lesz látható az új részekben a Variety szerint. A lapnak nyilatkozó források februárban azt mondták, hogy Che története kifutott, ezért írták ki a sorozatból.

Bár a harmadik évaddal kapcsolatos részletekről egyelőre mást nem lehet tudni, Carrie (Sarah Jessica Parker) és a két legjobb barátnő, Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) és Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis) mellett valószínűleg számíthatunk John Corbett (Aidan), Sara Ramírez (Che), Sarita Choudhury (Seema) és Nicole Ari Parker (Lisa) visszatérésére is a harmadik évadban.

„Izgatottak vagyunk, hogy még több időt tölthetünk a Szex és New York univerzumában, és új történeteket mesélhetünk el ezeknek a hihető és törekvő karaktereknek az életéről, akiket ezek a csodálatos színészek alakítanak”

– fogalmazott Michael Patrick King, a sorozat executive producer és showrunnere egy korábbi nyilatkozatban.

Nyitókép: Profimedia