Az Eufória című sorozat egyik jelenete

Érkezik az Eufória 3. évada, de egy jelentős változtatással

Ezen a héten lesz 5 éve, hogy megjelent az Eufória első évada. A hatalmas siker után érkezett is a folytatás 2 és fél évre rá, amely ismét nézők millióit ragadta magával világszerte. A várva várt 3. évad kapcsán pedig nemrég nyilatkoztak a szériáért felelős Warner Bros. Discovery vezetői közül többen, akik elárulták, hogy már folyik a munka az új történetszálakat illetően – igaz, egy jó nagy különbséggel.


A szerelemmel, barátsággal és függőségekkel átszőtt melodráma robbanásszerűen lett egyik napról a másikra világszerte ismert. A karaktereket megformáló színészeket – elég csak Zendayára,Sydney Sweeney-re vagy Jacob Elordira gondolnunk –pedig korunk legígéretesebbjei közt tartjuk ma már számon.

Azonban ezek a főbb szereplők a 2. évad óta eltelt 2 és fél év alatt sem lettek fiatalabbak, így a folytatás pár változtatással lehetséges csak.

Ez is érdekelhet: Sydney Sweeney-nek meg kellett küzdenie A Fehér Lótuszbeli szerepéért az Eufória miatt

Legalábbis így vélekedik a korábbi részeket is rendező Sam Levinson.

Az egyik fő kérdés, amin Sam gondolkodik, az az, hogy nem akarja, hogy a történet egy középiskolában játszódjon tovább. Eddig ott játszódott, és annak úgy volt értelme.

Szóval amikor kiveszed onnan, akkor sok vita van arról, hogy hol játszódjon, milyen messze a jövőben, meg minden ilyesmi. De azt hiszem, van egy elképzelése, ami miatt izgatott, és már javában ír."

Bloys szerint biztosan megosztó döntés lenne, ha másik környezetbe helyeznék át a szereplőket. Ő azonban bízik a direktorban, aki már van egy új elképzelése, amelyet már javában ír.

Ezt is olvasd el! Barbie Ferreirának elege lett eufóriás szerepéből

Angus Cloud tavaly nyáron tragikus hirtelenséggel hunyt el túladagolásban, illetve Barbie Ferreira már megerősítette, hogy nem tér vissza, a többiek viszont nem adtak arról hírt, hogy ellene lennének a folytatásnak.

Az már egy újabb kérdés, hogy az HBO-n futó sorozat legnagyobb sztárjai elég elfoglaltak mostanában, így nem lesz egyszerű megvalósítani azt a vágyálmát a készítőknek, hogy a 3. évadra is egyben maradjon a szereplőgárda.