A Fehér Lótusz, jelenetkép

Ez a híres színésznő majdnem szerepelt A Fehér Lótusz első évadában

A Fehér Lótuszharmadik évada már készül, az HBO sorozatának várva várt utolsó része 2025-ben lesz bemutatva. Az utolsó évad a thaiföldi Koh Samuiban játszódik majd, és számos új szereplő érkezik a hírhedt White Lotus hotelbe. Az alkotó, Mike White szerint az évad nem fog csalódást okozni: „szuperméretű” lesz.


De annak ellenére, hogy minden héten újabb és újabb részletek derülnek ki, a megerősített A-listás színészektől a hiteles rajongói elméletekig, a világ még mindig a sorozat első két évadáról beszél, amelyek a hawaii Mauin, illetve az olaszországi Szicíliában játszódnak.

A héten az első két évad szereposztási hírei kerültek a címlapokra, ugyanis újra felröppent a hír, hogy Meghann Fahy színésznő majdnem szerepet kapott az HBO sorozatának első évadában. A 34 éves színésznő eredetileg Rachel Patton szerepére volt esélyes az első évadban, aki egy újságírónő, akinek nászútja férjével, Shane Pattonnal balul sül el, amikor megtagadják tőlük az ananászlakosztályt. A szerepet azonban végül Alexandra Daddario színésznő kapta, Fahy-nak pedig maradt a második évadban Daphne Sullivan szerepe − amiért Emmy-díjra is jelölték.

A Feh\u00e9r L\u00f3tusz, jelenetk\u00e9p, Meghann Fahy

Fotó: HBO

Azt hiszed, hogy ő csak egy trófea feleség, de Fahy olyan mélységet adott a szerepnek, ami sokkal érdekesebbé tette a dinamikát. Annyira szimpatikus

− magyarázta Mike White Daphne Sullivan szerepéről.

Nem Fahy az egyetlen híresség, akinek A Fehér Lótusz-beli szerepe a címlapokra került: Evan Peters színész eredetileg a sorozat második évadában kapott volna szerepet, Ethan Spiller, az újgazdag programozó és Harper Spiller (Aubrey Plaza) férjeként.

Az HBO-sorozat executive producere, David Bernad szerint azonban a szereposztás időbeosztási konfliktusok miatt meghiúsult, a szerepet végül Will Sharpe játszotta el.

Ez volt az utolsó szerep, amit az évadban castingoltunk. És eredetileg Evan Peters lett volna, de valamilyen okból − időbeosztás vagy időzítés − nem jött össze

− mondta Bernad a szerepről a Deadline-nak adott interjújában.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: HBO