a Downton Abbey egyik főszereplője

A legjobban várt filmes folytatások 2022-ben

Idén sem csak új történetekkel és karakterekkel ismerkedhetünk meg a mozikban, hanem régi kedvenceink is visszatérnek. Többek között Thorral, Doktor Szöszivel és John Wickkel is újra találkozhatunk – jöjjenek az év legizgalmasabbnak ígérkező visszatérései.


Downton Abbey 2.

A drámai brit dráma második részének történetéről nem lehet sokat tudni, azt viszont igen, hogy újra egyesül majd a jól ismert csapat. A 2019-es film elég nagy sikert aratott ahhoz, hogy a rajongóknak egy újabb történetszállal kedveskedhessenek a rendezők. A bonyodalmakra március 18-án derül majd fény a mozikban.


Érdekel, hogy milyen lehet a Downton Abbey kastélyának igazi grófnője? Itt bemutattuk, hogyan menedzseli a forgatási helyszínül szolgáló birtokot egy 21. századi arisztokrata.

Legendás állatok: Dumbledore titkai

A harmadik epizódja a történetszálnak erősen Dumbledore professzorra helyezi a hangsúlyt, itt írtunk róla bővebben. A főszereplőknek eltökélt céljuk, hogy megállítsák a varázstörténelem egyik leggonoszabb mágusát, Gellert Grindelwaldot. Hogy sikerül-e a tervük, azt majd április közepén tudhatjuk meg.

Doktor Szöszi 3

Habár hosszú évek óta várják a rajongók a folytatást, sem a készítők, sem pedig a szereplők nem hajlandóak beszélni a történetről. Egyértelműen ez a film lesz az egyik legtitokzatosabb megjelenés idén, és még nagyjából öt hónapig tanakodhatunk, hogy mit képesek még kihozni a karakterből, mivel a filmet csupán május 20-án mutatják be.

John Wick: 4. felvonás

A nézők valószínűleg soha nem fogják megunni, hogy Keanu Reeves számtalan támadót kaszabol le mindenféle eszközzel. Szerencsére a John Wick filmek itt vannak, hogy betöltsék ezt az űrt. A következő nagy összecsapásokat május 20-án lehet majd megtekinteni.

Thor: Szerelem és mennydörgés

Az első Thor-filmek nem sikerültek a legjobbra, utána viszont újraszabták a karakter stílusát, így a harmadik rész hatalmas sikert aratott a rajongók körében. A Végjáték eseményei után egy újabb önálló produkciót kap Chris Hemsworth, amiben újra megfigyelhetjük románcát Natalie Portman Jane-jével. A negyedik Thor film július nyolcadikán landol a mozik kínálatában.

Avatar 2

A nézők már nagyon régen látták az Avatar filmek mesebeli világát, viszont mai napig visszavágynak oda. 13 évvel azután, hogy az első rész elsöprő sikereket aratott az egész világon, a rendezők egy újabb kalandra kalauzolnak el minket univerzumukba. A nézők lenyűgöző látványvilágra, valamint a háború és a kereskedelem durva, de hatásos szatírájára számíthatnak 2022 végén, december 16-án.


Nyitókép: Instagram/bloogirls