A Harry Potter sztárja rengeteget szorongott a szerepe miatt – ez az oka

A Harry Potter sztárja rengeteget szorongott a szerepe miatt – ez az oka

Bonnie Wright, aki Ginny Weasley-t alakította a Harry Potter-filmekben, őszintén beszélt a karakterével kapcsolatos problémákról.


Az Inside of You with Michael Rosenbaum című podcast egyik epizódjában a színésznő elmondta, hogy a filmsorozat készítésének évei során végig azt kívánta, hogy a karaktere a lehető legtöbb időt töltse a mozivásznon, azonban ez nem feltétlenül alakult így.

A színésznő saját bevallása szerint emiatt komolyan szorongott, ugyanis úgy érezte, nem tudja méltó módon bemutatni Ginnyt.

Ez is érdekelhet: A Harry Potter-filmek Lunája szerint J.K. Rowling kegyelmet érdemel

Az egyes karakterek sok jelenetét levágták... így nem igazán tudtak annyi mindent megmutatni a filmben. Néha ez egy kicsit kiábrándító volt, mert voltak olyan részei a karaktereknek, amelyek egyszerűen nem tudtak megjelenni, mert nem voltak meg hozzá a jelenetek. Szóval ez egy kicsit nyugtalanított, vagy csak frusztrált, azt hiszem

– mondta.

Fontos megjegyezni, hogy Wright karaktere a HP-univerzum egyik legfontosabb szereplője, ugyanis a történet végén ő lesz Harry felesége, pont emiatt a könyvekben egy nagyon fontos mellékszereplőnek számított.

Wright szerint egyébként a rajongók talán még nála is csalódottabbak voltak, ezt pedig többször is megemlítették.

Amikor a rajongók megosztják ezt a csalódottságot, akkor azt úgy teszik, hogy >> Tudjuk, hogy nem a te hibád. Csak többet akartunk belőled. << És ez minden karakterrel így van. Bárcsak ötórás filmek lettek volna, de valószínűleg két évig tartott volna leforgatni azokat

– folytatta a színésznő.

Forrás: Bustle

Kép: Warner Bros.