child reading a book

Last minute ötletek: mit olvassanak a gyerekek a téli szünetben?

A téli bekuckózásból a gyerekek sem maradhatnak ki, a nyüzsgő iskolai hétköznapok után nekik is jól fog esni, ha egy izgalmas könyvvel szép csendben ücsöröghetnek a fotelban. De milyen könyveket adjuk a kezükbe? Mutatunk néhány jó választást. (x)


Mi MICSODA Ovisoknak – Karácsony

Mi MICSODA Ovisoknak \u2013 Kar\u00e1csony

Mi MICSODA Ovisoknak – Karácsony

Kísérd el az ovisokat, és fedezd fel velük a karácsonyhoz kapcsolódó szokásokat! Mit ünneplünk karácsonykor? Mi minden van az adventi vásáron? Kik a pásztorjáték szereplői? Nézz be a kukucskálók alá is!

Mágikus állatok iskolája – Behavazva

M\u00e1gikus \u00e1llatok iskol\u00e1ja

Mágikus állatok iskolája

Miss Cornfield diákjai és a mágikus állatok vidáman sütik az ajándéknak szánt karácsonyi süteményeket. Mókázás közben észre sem veszik, hogy a Winterstein iskola a hó fogságába esett! Mi lesz az iskolában ragadt csapattal?

Mi MICSODA Méhek és darazsak – Aranyló méz és hegyes fullánkok

Mi micsoda \u2013 M\u00e9hek \u00e9s darazsak

Mi micsoda – Méhek és darazsak

Tudtad, hogy méhek nélkül nem kenhetnék lekvárt a reggeli kenyerünkre, és hogy a darazsak sem mind fagyira vadásznak? A méhek és darazsak is fontos részei az ökológiai rendszernek. Ismerkedj meg velük!

Mi MICSODA Medvék – Grizzly, panda, jegesmedve

Mi MICSODA Medv\u00e9k \u2013 Grizzly, panda, jegesmedve

Mi MICSODA Medvék – Grizzly, panda, jegesmedve

Tudtad, hogy mi a közös az összes medvében? Mind talponjárók és a ragadozók két nagy alrendje közül a kutyaalkatúak közé tartoznak. Egyébként a medvefélék igen különbözőek, attól függően, hogy a Föld melyik kontinensén élnek.

Hétköznapi holmik krónikája

H\u00e9tk\u00f6znapi holmik kr\u00f3nik\u00e1ja

Hétköznapi holmik krónikája


Kíváncsi vagy, hogyan születtek azok a holmik, amelyek nélkül ma el sem tudnánk képzelni az életünket? Mióta van cipő, fogkefe, esernyő, zokni vagy vécé? A prototípusok néha viccesek, és némelyik rögös utat járt be, mire elterjedt.

A Babilon Kiadó az ifjúsági ismeretterjesztés és gyerekkönyvkiadás vezető könyvkiadója. 30 éve jelennek
meg gondozásunkban ismeretterjesztő könyvek, foglalkoztatók, készségfejlesztő kiadványok, képeskönyvek és gyerekregények a fiatal könyvbarátoknak.Nyitókép: Gaelle Marcel/Unsplash