Halál a Níluson plakát

Új előzetest és premierdátumot kapott a Halál a Níluson

Az Agatha Christie regénye alapján készülő filmet 2020 októberében tervezték bemutatni, de végül 2022-re tolták. Az új előzetesben jobban szemügyre vehetjük a karaktereket és a környezetet, valamint a megjelenés konkrét időpontja is napvilágot látott.


A film Kenneth Branagh rendezésével készül el, aki korábban a Gyilkosság az Oriont expresszent adaptálta filmre. A főszereplő Hercule Poirot-t ismét Branagh fogja alakítani, aki a sztori szerint éppen egyiptomi nyaralását tölti. Idilli hajós utazását a Níluson egy szörnyű gyilkosság zavarja meg, a jelenlévő emberek közül pedig bárki elkövethette a merényletet.

Híres színészekben nem lesz hiány, ugyanis a tiszteletét teszi majd a Wonder Womanből ismert Gal Gadot, valamint szerepet kapott még Armie Hammer, Tom Bateman, Russell Brand, Letitia Wright, Jennifer Saunders, Emma Mackey, Rose Leslie, Ali Fazal, Dawn French, Annette Bening és Sophie Okonedo is.

A hajó személyzete és utasai között van az elkövető, és Poirot feladata, hogy hivatásához méltón megfejtse a csavaros ügy részleteit, ezzel pedig rácsok mögé juttassa a gyilkost.

A film további részleteire és fordulataira még egy kicsit várni kell, ugyanis február 11-én kerül a mozik kínálatába.

Nyitókép: Instagram/bioskop