A Bridgerton család, jelenetkép

Kihez megy végül férjhez Hyacinth Bridgerton? A könyvekből kiderül

Egy örökkévalóságnak tűnő idő után végre megjelent a Netflixen A Bridgerton család 3. évadának 2. része, és természetesen már mind a négy új epizódot megnéztük egyhuzamban.


Míg a sorozat második részében Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Couglan) szerelmi története áll a középpontban, addig a mi gondolataink azokra a Bridgerton testvérekre terelődtek, akiknek a szerelmi történetét még nem láttuk a képernyőn, mint például Hyacinth Bridgerton.

Eddig Daphne, Anthony és Colin találta meg a párját, a következő évadban pedig Benedict Bridgerton (Luke Thompson) áll majd a középpontban. Valószínűleg még eltart egy darabig, mire megfelelő utalást kapunk a történetére, addig pedig kíváncsiak várjuk, vajon ki mellett köt ki Hyacinth?

Bár a Netflix sorozata időnként eltér a Bridgerton-könyvektől, azért a kötetek elég jó képet adnak arról, hogy mire számíthatunk. Elmagyarázzuk, hogy Julia Quinn könyveiben ki mellett köt ki a legfiatalabb Bridgerton-testvér.

​Kihez megy feleségül Hyacinth Bridgerton a könyvekben?

Julia Quinn Hyacinth történetét középpontba állító könyvének címe Csókja megmondja, a cím ellenére azonban megtudjuk, hogy négy évnyi házastárskeresés és több sikertelen lánykérés után Hyacinth még mindig nem találja meg a számára megfelelő párt.

Itt jön a képbe Lady Danbury! Mivel úgy véli, hogy unokája, Gareth St. Clair méltó kérő, bemutatja egymásnak a két fiatalt. Bár Hyacinth kezdetben nincs meggyőzve, a párost összeköti egy közös ékszerrablás.

A Bridgerton csal\u00e1d, jelenetk\u00e9p

Fotó: Netflix

Később a páros együttműködik Gareth nagymamája naplójának lefordításában, és Hyacinth a folyamat során rájön, hogy érzéseket táplál iránta. Mivel Gareth Gregory Bridgerton legjobb barátja, jó híre van, és a család többi tagja is arra bátorítja a lányt, hogy fedezze fel a párkapcsolatot.

Gareth rájön, hogy érzéseket táplál Hyacinth iránt, és engedélyt kér a bátyjától, Anthony-tól, hogy feleségül vehesse, aki beleegyezik, és a párnak két közös gyermeke születik, George és Isabella.

​Vajon a Hyacinth Bridgerton kap egy saját Netflix évadot?

Mind a szerző Julia Quinn, mind a vezető producer Shonda Rhimes azt mondta, hogy mind a nyolc testvér történetét képernyőre viszik.

Egy 2020-as interjúban Chris Van Dusen, a sorozat alkotója elárulta:

Mivel ez egy nyolcgyermekes család, és nyolc könyv van, nagyon szeretnék összpontosítani, és valóban szerelmi történeteket mesélni a Bridgerton testvérekről. Minden egyes szereplőét.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Netflix