Imádlak utálni, jelenetkép

Hamarosan streamelhető lesz az Imádlak utálni – itt nézheted majd meg

A romkomok hivatalosan is visszatértek, amit a 2023. decemberben debütált Imádlak utálni című film sikere is bizonyít.


A Sydney Sweeney és Glen Powell főszereplésével készült alkotást ShakespeareSok hűhó semmiért című műve ihlette, és 215 millió dollárt hozott világszerte (2,5 millió dolláros költségvetéssel). A nagy sikernek köszönhetően lehet, hogy a folytatásra is számíthatunk. Sweeney legalábbis februárban a The Tonight Show-ban belebegtetett egy potenciális második részt.

A rajongók reménykednek a folytatásban, szerinted lesz ilyen?

– kérdezte tőle Jimmy Fallon.

Nagy eséllyel

– válaszolta Sweeney, miközben a közönség ujjongásban tört ki.

Bár nem osztott meg további részleteket, a célzás reményt ad a rajongóknak, hogy Sweeney és Powell a jövőben valamikor újra együtt térnek vissza a nagy képernyőre. De ne menjünk túl előre. A film még csak három hónapja van kint, az esetleges folytatás még odébb van. Annál több az időnk az eredeti film megtekintésére vagy újranézésére.

Nem baj, ha nem mentél el a filmért a moziig, mert hamarosan a kanapéd kényelméből is láthatod, ahogy Sweeney és Powell úgy tesznek, mintha egy pár lennének, és megpróbálják féltékennyé tenni exeiket.

​Mikor érkezik a stream?

Az Imádlak utálni április 23-tól lesz elérhető a Netflixen. A streamingszolgáltató a közösségi médiában jelentette be a hírt.

Imádlak utálni a Netflixen április 23-án 😗

– osztották meg március 19-én, bár a bejegyzést mintha azóta törölték volna. A cég nem kommentálta, hogy miért távolították el a posztot, de reménykedjünk, hogy a film a jövő hónapban már elérhető is lesz.

Forrás: Elle

Nyitókép: Profimedia