Csinibaba, Megdönteni Hajnal Tímeát, Sose halunk meg

Töltsük a hétvégét ingyenesen nézhető filmekkel!

November 26-28. között ingyenesen nézhető három vígjáték az első születésnapját ünneplő FILMIO-n, a Nemzeti Filmintézet online streaming platformján.

Vasárnap estig ingyenesen nézhető három a Sose halunk meg című film Koltai Róberttel, a CsinibabaGálvölgyi Jánossal, valamint a Megdönteni Hajnal Tímeát Osvárt Andreával, Simon Kornéllal és Szabó Simonnal.

Sose halunk meg 

Koltai Róbert filmje keserédes iróniájával a rendszerváltó korszak legsikeresebb alkotása volt. Ki ne emlékezne a csupaszív, talpraesett vállfaárus főszereplőre, Gyuszi bácsival, aki maga volt az élet hercege és minden női szívet meghódított.

Csinibaba

Tímár Péter 1997-es filmje a nosztalgiázás mellett a hatvanas évek fergeteges karikatúrája – nem csoda, hogy félmillió nézővel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikere volt. Újrahangszerelt slágerei a Kispál és a Borzzal, Cseh Tamással és Gálvölgyi Jánossal sokáig vezették a toplistákat.

Megdönteni Hajnal Tímeát

Herczeg Attila 2014-ben készült filmje több mint százezer nézőt vonzott annak idején a mozikba. A szókimondó romantikus komédiában Osvárt Andrea más életre vágyó szupermodellt, Simon Kornél tutyimutyi jófiút és Szabó Simon tapló, fukszos, susogó mackós producert alakít. A történet kiindulópontja a 15 éves érettségi találkozó, ahol kiderül, hogy még mindig mindenki ugyanazt akarja: megdönteni Hajnal Tímeát.

Nyitókép: Fotó: Nemzeti Filmintézet