Jennifer Lopez a 2013-as Grammy-díjátadón Hollywoodban

Mindenki figyelmeztette J. Lo-t, hogy ne készítse el új filmjét

Jennifer Lopez szerint mindenki azt hitte, hogy őrült.

Amikor Jennifer Lopez felvetette This Is Me...Now: A Love Story című új filmje ötletét, senki sem volt benne teljesen biztos, hogy jó ötlet-e.

„Mindenki azt hitte, hogy őrült vagyok.És mellesleg én is azt hittem, hogy őrült vagyok”

– nyilatkozta Lopez a Variety interjújában a három részből álló projektjéről.

Az egyórás zenés film és új albumának február 16-i közös bemutatóját február 27-én a The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilm követi, amely az album elkészültéről szól. A cím arra a sok szerelmes levélre utal, amelyet J-Lo mostani férje, Ben Affleck írt neki.

J-Lo 20 millió dolláros vállalkozása, amelyet önerőből finanszírozott, amikor egy lehetséges támogató az utolsó pillanatban kiszállt, elmondása szerint minden lépésnél ellenállásba ütközött. A filmre a Variety „részben animált zenei utazásként” hivatkozik, amely a popsztár romantikus tévedésein keresztül vezet az Affleckkel való újraegyesülésig.

Lopez és Affleck először a 2000-es évek elején randiztak, majd jegyben is jártak, de az esküvőjük előtti napon lemondták a ceremóniát 2003 szeptemberében, és közös nyilatkozatot adtak ki, amelyben elmondták, hogy az esküvőjüket övező túlzott médiafigyelem miatt elhalasztják az időpontot.

Lopez képviselője 2004 januárjában megerősítette a hírt, hogy az énekesnő és Affleck szakítottak. Ennek okáról az énekesnő a napokban mesélt először részletesen.

Affleck nemrég azt mondta, hogy történetük privát részleteinek nyilvánosságra hozatala egyfajta alkalmazkodás volt számomra. J-Lo producer partnere, Elaine Goldsmith-Thomas azonban egyértelműen aggódott, hogy az énekesnő ennyire részletekbe menően mutatja be történetüket.

„Miért osztod meg a történetedet? Ez túl személyes. Hagyd abba.' Kényelmetlenül éreztem magam miatta”

– fogalmazott Goldsmith-Thomas, aki arra a kérdésre, hogy megbarátkozott-e a koncepcióval, elmondta, hogy nem, soha nem győzte meg őt az énekesnő.

„Soha nem győzött meg. Egész idő alatt rettegtem.”

Jane Fonda, aki az Anyád napja című 2005-ben készült filmben szerepelt együtt Lopezzel, hasonlóan reagált, és kezdetben nem volt hajlandó szerepelni a filmben.

„Szeretném, ha tudnád, hogy nem teljesen tudom, miért, de úgy érzem, hogy beléd és Benbe fektettem, és nagyon szeretném, ha ez működne. Ez azonban abszurd. Túlságosan úgy érzem, mintha valamit bizonyítani próbálnál, ahelyett, hogy egyszerűen csak megélnéd. Tudod, minden második fotón ti ketten csókolóztok és ölelkeztek”

– mondja Fonda a dokumentumfilmben.

A Dave Meyers zenei videoklip-rendező által rendezett film forgatókönyvét Lopez Matt Waltonnal közösen írta. De ahogy az énekesnő a Variety-nek elmondta, férje volt az, aki végigvezette a filmkészítés folyamatán.

„Ben azt mondta nekem: 'Meg fogod írni, aztán le fogod forgatni'.”

Hozzátette, hogy miután Affleck megnézte a filmet, azt mondta neki,

„'Filmet csináltál. Magadnak. Nagyszerű filmet csináltál. Megcsináltad'. Ez volt az egyetlen jóváhagyó pecsét, amire szüksége volt. Őszintén szólva, nem érdekel, mi történik most. Ez a legnagyobb bók, amit kaphatok.”

(Glamour)

Nyitókép: Shutterstock