Jennifer Garner

Jennifer Garner ezzel a kínos problémával küzd filmjei forgatásain

Jennifer Garner már több mint 28 éve van a filmes iparban, így kétségtelenül otthonosan kellene mozognia a forgatásokon. Ennek ellenére van egy problémája, amitől elmondása szerint a kezdetek óta szenved. Most végre elárulta, mi ez, és hogyan tudja orvosolni.


A színész szakmában számos buktató van, amik nehézségeket okozhatnak. A forgatókönyv megtanulása, a komplexebb sminkek elkészítésének végigülése, vagy a megfelelő kapcsolt kiépítése a színésztársakkal. Mindezek nem jelentenek gondot Garnernek, nem úgy, mint a helyes irányok megtalálása.

Nemrég a Hirtelen 30, a Daredevil film és Az Adam-projekt sztárja egy Instagram-videóban árulta el, hogy rendszeresen eltéved a forgatásain. Ez sok kínos helyzetet okozott már neki, hiszen így rendszeresen késik, vagy kerül számára teljesen idegen helyekre.

„28 éve minden forgatásról és minden lakókocsiból rossz irányba megyek ki”

— olvashatjuk Garner szavait a PureWow cikkében.

Szerencsére a stábjának az egyik tagja — Brooke Appelbaum — megtalálta a tökéletes megoldást a probléma orvoslására. Appelbaum már számos hírességnek segített, így kellő rutinnal rendelkezik hasonló ügyekben. A videóban bemutatják, hogy Garner már a lakókocsija előtt is egyértelmű táblákat lát, amik iránymutatást tartalmaznak a színésznő sminkese és a fodrásza, illetve a sofőrje felé.

A megoldás nyilvánossá tétele után Hollywood sztárjai közül többen is kifejezték együttérzésüket. Mark Ruffalo például azt kommentálta, hogy neki is szüksége lenne ilyen táblákra a mindennapi életében, Michelle Pfeiffer pedig megjegyezte, hogy korábban egyedülinek érezte magát ezzel a problémával.

Garner legközelebb a Netflix egyik közelgő produkciójában, a Family Leave-ben alakít majd Ed Helms mellett. Az alaptörténet szerint a házaspár mindkét fele törekszik egyben tartani a családot, miután a gyerekek felnőttek. Ehhez viszont meg kell tapasztalniuk, hogy milyen a másik bőrében élni.

Nyitókép: Getty