Jennifer Garner

Érkezik Jennifer Garner új filmje a Netflixre, ezt tudjuk róla eddig

Hirtelen 30 rajongók, figyelem! Még idén érkezik Jennifer Garner vadonatúj filmje a Netflixre, a Family Switch, amiről már most a 2004-es ikonikus vígjátékra asszociálunk.


Míg a Hirtelen 30-ban Garner egy 13 éves lányt alakított, aki váratlanul a 30 éves testében találja magát, addig a Family Switch-ben egy kicsit más testcsere-forgatókönyv játszódik majd le − ezúttal egy tinédzser lányt fog játszani, aki váratlanul az anyja testében találja magát. Hogy a dolgok még kaotikusabbak legyenek, a család többi tagja is megcserélődik. Olyan ez, mintha a Hirtelen 30 keverednea Nem férek a bőrödbe című filmmel.

Összegyűjtöttünk most mindent, amit eddig tudunk a készülő vígjátékról.

​Kik lesznek a Family Switch főszereplői?

Garner mellett, aki az anyukát/az anya testébe zárt tinédzsert fogja játszani, a szereplőgárdában ott lesz még a Wednesday-es Emma Myers, mint CC, a tinilány, a MásnaposokbólEd Helms, mint apa, és Brady Noon, mint Wyatt, a tinédzser fiú.

A stábot kiegészíti Rita Moreno, akit a West Side Story két változatából ismerhetsz, Fortune Feimster stand-up komikus és a Top Gunból ismert Bashir Salahuddin.

​Miről szól a Family Switch?

A film egy szétesőben lévő családot mutat be, ahol a két tinédzser gyerek közeledik a felnőttkorhoz. Amikor a család találkozik egy jósnővel (Moreno), arra ébrednek, hogy felcserélődtek egymás testében. Ám a klasszikus testcsere-formulához ad egy plusz réteget is a film − ezúttal nem csak két szereplő cserél helyet, hanem az egész család − beleértve a babát és a kutyát is!

Mindenképpen egy szívmelengető történetre számíthatsz.

Reméljük, hogy a film meglepő, könnyed és intelligensebb lesz, mint gondolnád. A kedvenc filmkészítési módom az, hogy szintetizálom az igényes és az igénytelen dolgokat. A filmjeimet egy gyerek is megnézheti és értheti, hogy mi történik, de ha egy szülő nézi, egy teljesen más, kifinomultabb szinten tudja befogadni az anyagot

− nyilatkozta a rendező, McG (A bébiszitter, Charlie angyalai) az Entertainment Weeklynek.

Várhatóan a karácsonyi filmek listájára is felkerül majd a film, mivel a történet karácsonykor játszódik.

​Várjunk csak: a Family Switch egy Hirtelen 30 remake?

Nem egészen, de a film tiszteleg a klasszikus romkom előtt. Sőt, a film rendezője „nagyon meta"-ként jellemezte a Jennifer Garner-filmet, és elmondta, hogy nyíltan meg is említik a Hirtelen 30-at a történetben. A pletykák szerint még egy újragondolt csajbanda is lesz a filmben.

​Mikortól érhető el a film?

A Family Switch előreláthatóan november 30-án kerül fel a Netflixre.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Michael Kovac/Getty Images for STARZ