Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry és Courteney Cox a Jóbarátok című sorozat utolsó epizódjában

Lisa Kudrow fiát összezavarta a Jóbarátok fináléja

A sorozatban Phoebe-t alakító színésznő Jimmy Kimmel műsorában beszélt arról, mennyire elszomorította, amikor véget ért a sorozat, fia, Julian pedig mindezt teljesen félreértette.

„Sírtam a konyhában. A fiam ötéves volt, és tudni akarta, miért sírok, a férjem pedig azt mondta: 'Azért szomorú, mert a Jóbarátok véget ért.'”

Kudrow hozzátette, hogy a zavart Julian ekkor azt mondta:

„De láthatja a barátait... csak fel kell hívnia őket”.

A színésznő a továbbiakban elárulta, hogy fia soha nem tudta, hogy mi a sorozat címe (amely angolul Friends címen futott), csak azt, hogy anyja egy sorozatban dolgozik.

A Jóbarátok fináléja, amely Az utolsó címet kapta, 2004. május 6-án került adásba, és 52,5 millióan nézték meg. Az epizódban a szeretett hat barát továbblépett életének következő fejezeteibe: Monica (Courtney Cox) és Chandler (Matthew Perry) elhagyta New Yorkot újszülött ikreikkel, Ross (David Schwimmer) és Rachel (Jennifer Aniston) végre újra összejöttek, Phoebe (Kudrow) pedig újdonsült férjével, Mike-kal (Paul Rudd) úgy döntött, jöhet a gyerekvállalás. Joey szála maradt csak nyitott, nem véletlen, hogy kapott is egy spin-off sorozatot, amely Joey címen futott két évadon keresztül.

Bár a Jóbarátok már két évtizede véget ért, Kudrow a Jimmy Kimmel Live-ban elmondta, hogy a rajongók még mindig sorozatbeli karaktere nevén szólítják, köztük az Oscar-díjas Sandra Bullock is.

„Egy partin voltam, és Sandra Bullockkal beszélgettem. Beszélgettünk, és ő azt mondta: 'Hát, azt hiszem, akkor csak magaddal kell beszélned, Phoebe'.”

Bullock végül rájött a bakijára, persze.

Mi is írtunk róla, hogy Kudrow a Hollywood Reporternek adott interjújában nemrég elmondta, hogy a sorozat ősszel elhunyt sztárja, Matthew Perry emlékére újra nézi a sitcomot.

Nem voltam képes megnézni, mert túl kínos magadnak nézni. De ha Matthew-ról van szó, akkor rendben van. És ez csak azt ünnepli, hogy mennyire vicces volt – és ez az, amire emlékezni akarok [vele kapcsolatban].

– fogalmazott.

(Bustle)

Nyitókép: NBCU Photo Bank