A Jóbarátok főszereplői

A Jóbarátok szereplői mind ellenezték ezt a romantikus történetszálat

1994-es debütálása után még három évtizeddel is a Jóbarátok minden idők egyik legkedveltebb és legtöbbet sugárzott tévésorozata. A sitcom néhány történetszála azonban sok nézőnek nem nyerte el a tetszését, sőt volt, ami még a színészekét sem.


Adam Chase, a széria írója egy különösen megosztó történetet idézett fel egy nemrég adott interjúban: Joey és Rachel 10. évadbeli románcát.

Chase röviden ugyan, de elárulta, hogy mind a hat főszereplő – Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox és Matthew Perry nagyon ellenezte ezt a sztoriszálat.

A J\u00f3bar\u00e1tok szerepl\u0151i

Fotó: Profimedia

Rachel és Joey a sorozat 10. és egyben utolsó évadában kezdtek el randizni, a pár azonban nagyon hamar véget vetett kapcsolatuknak, mivel rájöttek, hogy jobb, ha csak barátok maradnak.

Kevin S. Bright, a Jóbarátok producere és rendezője még 2018-ban beszélt a sokakat meglepő történetszálról és a szereplők őszinte reakciójáról:

„LeBlanc egyszerűen nem akarta ezt leforgatni. Nagyon határozottan ellenezte, mondván, hogy ő Ross barátja, és Joey az a fajta karakter, aki soha nem menne oda és venné el más barátnőjét.”

Nem minden románc váltott ki ellenérzést

Monica és Chandler házassággal és gyerekekkel záruló kapcsolatát már a legelején teljesen pozitívan fogadta mind a közönség, mind a stáb.

Andrew Reich producer nemrég visszaemlékezett arra a londoni forgatásra, amikor Monica és Chandler románcát előszőr felfedték élő stúdióközönség előtt.

„Megrázott minket, mindannyian úgy néztünk egymásra, hogy »hű, ez sokkal nagyobb siker, mint amire számítottunk”

– mesélte Reich.

A visszajelzések annyira elsöprően pozitívak voltak, hogy úgy döntöttek, hosszú távra terveznek ezzel a szállal.

(Bustle)

Nyitókép: NBCUniversal via Getty Images / Jon Ragel/NBCU Photo Bank