Molnár Piroska és Vilmányi Benett

Karácsonyi filmet készíthetsz Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel

Most bárki a producere lehet Dettre Gábor Csendes éj című karácsonyi filmjének.

December 2-án indult el Dettre GáborCsendes éj című karácsonyi filmjének közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Az egyetlen éjszaka történetét elmesélő film egy fiatal fiú (Vilmányi Benett) és egy idős asszony (Molnár Piroska) véletlenül találkoznak karácsony éjjel. Titkokkal teli életük sötét felhői mögül, számukra is váratlanul előtör a Nap: a fiúnak anyát, az asszonynak gyermeket hoz a kilátástalannak induló szenteste.

Történetünk az emberről szól, akinek – ha túl akarja élni a feje felett lebegő katasztrófákat – már nem maradt sok ideje a felismerésre, hogy csak másokkal összekapaszkodva, közös erővel lehet képes a kíméletlen események átvészelésére. Ehhez azonban az is kell, hogy egész életét, mentalitását megváltoztatva empátiával és szeretettel forduljon embertársai felé”

– mondta Dettre a filmjéről.

A jövő karácsonyra várható, közösségi finanszírozásból készülő film a CURTIZ és a Magasságok és mélységek mögött is álló JUNO11 Pictures gyártásában készül, producerei Sümeghy Claudia és Topolánszky Tamás Yvan.

A produkciót 5 és 750 ezer forint közötti értékkel támogathatják, az alkotók pedig a csomag nagyságától függően exkluzív filmes ajándékokkal, díszbemutató jegyekkel, kulisszák mögötti látogatással és akár executive produceri kredittel díjazzák az illetőt.