Egy gyertya a sötétben

Elhunyt a Szellemirtók gyönyörű színésznője — íme 4 Kymberly Herrin-film!​

A Szellemirtók sztárja, Kymberly Herrin 65 évesen hunyt el. A családja egyelőre nem nyilatkozott a halála okáról. Életében a filmes világban és modellként is megállta a helyét, alábbi cikkünkbe pedig rá emlékezve összegyűjtöttünk néhányat a legjobb alakításai közül.


Az országúti diszkó

A filmben Patrick Swayze-é a főszerep, akit felkérnek, hogy teremtsen rendet egy szórakozóhelyen. Bár a szakmában van tapasztalata, az adott környezet mégis egy keményebb feladatnak ígérkezik. A sérülések természetesen nem kerülik el, menet közben pedig beleszeret a város doktornőjébe.

Egy klasszikus alkotásról van szó, melyért nem véletlenül rajong annyi ember. Aki szereti a hasonló, romantikával tűzdelt akciófilmeket, azoknak tökéletes választás lehet ez a film. Herrin ugyan nem sok képernyőidőt kapott, a rajongók viszont biztosan örülnek minden jelenetnek, melyben látható.

Beverly Hills-i zsaru II.

Az első rész folytatásaként a főszereplő karakter Axel Foley — akit Eddie Murphy alakít — már nem a jól megszokott és szeretett Beverly Hillsben tevékenykedik. Előrébb lépve a karrierjében már Detroitban végzi nyomozói kötelességeit, míg hírt nem kap arról, hogy probléma történt egykori környékén.

Íme a jelenet, melyben feltűnik a színésznő!

Szellemirtók

Amely miatt a néhai színésznő és modell a legnagyobb népszerűséget kapta, az nem más, mint a Bill Murray és Dan Aykroyd főszereplésével készül Szellemirtók első része. A történetet valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A központi karaktereket kirúgják addigi munkahelyükről, ezért szenvedélyüknek élve egy saját céget alapítanak. Fő tevékenységük a kísértetek elejtése.

A színésznő ebben a filmben egy álombéli kísértetként tűnik fel, így neki köszönhető a produkció talán egyik legviccesebb jelenete.

A smaragd románca

Az események középpontjában egy írónő áll, aki a kalandokat és az érdekes eseteket csak megírja, viszont nem éli meg őket. Élete unalmas és szürke, ám a mindennapok monotonitása megszakad, amikor megtudja, hogy nővérét elrabolták. Megmentésére sietve olyan helyzetekbe kerül, melyekről egész odáig csak álmodozott, majd papírra vetette őket.

Herrin itt egy Angelina nevű karaktert alakít, aki sokkal jobban képes kiállni magáért, mint azt első látásra gondolná az ember.

Nyitókép: Shutterstock