A Legendás állatok és megfigyelésük című film két főszereplője

A varázsvilág készen áll a háborúra — Megjelent a Legendás állatok új előzetese

A Legendás állatok és megfigyelésük című trilógiának lassan megjelenik a harmadik része, amely a jól ismert Roxfortban játszódik majd. Nagy háború van készülőben a varázsvilágon belül, az új előzetesben pedig betekintést nyerhetünk az akciódús jelenetekbe.


A Warner Bros. nemrég jelentette meg a második hivatalos trailert a Legendás állatok: Dumbledore titkai című filmhez. Az első két rész folytatásaként továbbra is az a cél, hogy a főszereplők leszámoljanak az leggonoszabb sötét varázslóval, Gellert Grindelwalddal, akit innentől kezdve nem Johnny Depp, hanem Mads Mikkelsen alakít.

A főgonosz mellett úgy tűnik, hogy a folytatás a varázslóiskola igazgatójára, Dumbledore-ra is hatalmas hangsúlyt fektet majd. Az előzetes szerint Jude Law karaktere lemondott arról, hogy megállítsa a gonoszt, ennek oka pedig, hogy évekkel a történések előtt esküt tettek egymásnak, amit nem szeghet meg.

Mivel Dumbledore eddig nem töltött be jelentős szerepet a spin-off szériában, így ez a váltás meglepte a rajongókat, melyről egy korábbi cikkünkben bővebben lehet olvasni.

A varázsvilág védelmére Dumbledore Goethius Salmandert kéri fel, akit barátai, és legendás állatai segítenek majd a végső győzelemhez. A filmben egyébként Dan Fogler, Ezra Miller, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams és Katherine Waterston is tiszteletét teszi majd.

A történetre már nem kell sokat várnunk, hiszen a varázsvilág csodái április 15-től lesznek megtekinthetőek a mozikban.


Nyitókép: Instagram/fantasticbeastsmovie