A mackó, jelenetkép

A mackó rajongói rájöttek, kinek szólhat a 3. évad temetési jelenete

A díjátadó szezon győzelmi szériája után A mackó a harmadik évad felé tart.


A tavalyi évad keserédes fináléja után, amelyben Carmy (Jeremy Allen White) és társa címadó étterme megnyílt, de több kapcsolat is megromlott, a rajongók már a következő részen gondolkodtak és elmélkedtek. Vajon Donna (Jamie Lee Curtis) visszatér? És mi lesz a többi vendégsztárral? És vajon Carmy össze tudja majd egyeztetni szakmai ambícióit a magánéletével?

Néhány utalás már megjelent a 3. évaddal kapcsolatban. White például azt mondta a Variety-nek, hogy több főzés és „működő konyhai hangulat" lesz most, hogy az étterem felépült. De ha nagyobb képet szeretnél kapni arról, hogy mi vár rád a sorozat nyári visszatérésében, ezek a nyomok segíthetnek.

​Családi temetés?

Nemrég az egyik Redditor, u/BobDucca megosztotta A mackó stábjának fotóit, amelyeken egy Chicago környéki templom előtt forgatnak. A felhasználó megjegyezte, hogy úgy tűnik, hogy egy temetési jelenetről van szó, mivel mindenki fekete ruhát visel.

De vajon kinek a temetésén vesznek részt? A mackó rajongói az elmúlt évadban több új szereplővel is találkoztak, köztük a Berzatto családdal. Több felhasználó is megjegyezte, hogy a legvalószínűbb személy Marcus anyukája lenne, akiről a nézők a 2. évadban tudtak meg többet.

Hét héttel az étterem megnyitása előtt Marcus (Lionel Boyce) Dániába utazott, hogy desszerteket tanuljon Lucától (Will Poulter), a cukrászmestertől, de aggódott, hogy otthon hagyja halálos beteg édesanyját. Sydney-vel (Ayo Edebiri) azt is megosztotta, hogy rémálmai vannak arról, hogy az ápolónő, Kristy felhívta, hogy tudassa vele, hogy az anyja meghalt.

Sajnos ez a rémálom valóra válhatott a 2. évad utolsó pillanataiban. Miközben Marcus az étterem nyitásán elmélkedett, nem vette észre, hogy több nem fogadott hívás és egy Kristy-től érkező sms van a telefonján. „Hol vagy? Kérlek, hívj fel" − írta a nő.

Más tévés temetésekkel ellentétben ez a lehetséges jelenet nem feltétlenül sokkolta A mackó rajongóit. Ahogy az egyik felhasználó fogalmazott: „tudjuk, hogy feltehetően Marcus anyukája halt meg, így ez nem egy nagy spoiler". Mások kommentben támogatták a maguk részéről az elméletet, olyan nyomokra mutatva, mint Marcus barátja, Chester jelenléte, vagy Sydney jelenléte, amelyek megerősíti, hogy a jelenet nem flashback.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia