A Bosszúállók: Végjáték egyik előzeteséből kivágott jelenet

6 színész, aki majdnem feltűnt a Marvel filmes univerzumában, és még van esélye

A Marvel filmes univerzumában számos remek színész van, akiket már semmiért nem cserélnénk le. Vannak azonban olyanok, akiknek komoly esélyük volt a bejutásra, de vagy kiírták őket, vagy (még) nem kaptak nekik tökéletes karaktert. Íme 6 azok közül, akiket szívesen láttunk volna. Feltűnhetnek még?


Timotheé Chalamet

A Dűne című film főszereplőjét alakító színészről tudni érdemes, hogy egykor ő is pályázott Pókember szerepére, melyet végül Tom Holland kapott meg. Chalamet saját bevallása szerint nagyon elrontotta azt a meghallgatását, ami megmagyarázhatja, hogy miért nem tűnt fel eddig a megjelenésekben.

Már több filmben is megcsillogtathatta tehetségét, így nem kizárt, hogy a jövőben a Marvel filmes univerzumának a tagja lesz. Mivel Holland is támogatná az ötletet, így nem lennénk meglepődve, hogyha a következő Pókemberben Chalamet kapná a fiatal Harry Osborn szerepét.

Zooey Deschanel

Számos kezdeti terv szerint A Hangya második részében feltűnt Darázs már jóval hamarabb szerepet kapott volna az univerzumon belül. A képregényekben ez a karakter a Bosszúállók nevű szuperhőscsapat egyik alapító tagja, így egyértelműen szóba került, hogy esetleg már ott megjelenhetne a filmekben.

Az ötletet végül elvetették, pedig a kezdeti verzióban Evangeline Lilly helyett Az igenemberből és a New Girlből ismert Zooey Deschanel játszotta volna a szerepet.

Sungwon Cho

Sungwon Cho hangját számos videojátékban és animében lehet hallani. Érdekes módon egykor még a Marveltől is megkeresték a Youtuberként is ténykedő szinkronszínészt, mégpedig a New Warriors című műsor élőszereplős feldolgozásához. Biztosan nagyon jó lett volna látni Cho-t Microbe szerepében, viszont a pilotban már nem ő alakította, a sorozat pedig nem is jutott tovább ennél a pontnál.

Nathan Fillion

Wonder Man behozására már régóta keresik a stúdiónál a megfelelő alkalmat, bár eddig sikertelenül. Korábban Nathan Fillion le is forgatott egy jelenetet, viszont a története nem jutott tovább. A Galaxis Őrzői második részébe megpróbálták beemelni a karaktert, viszont akkor már Yahya Abdul-Mateen II bújhatott a kosztümbe. A jelenetet kivágták a mozikba került változatból, így ez a szuperhős még mindig megformálatlan.

Jessica Chastain

A díjnyertes színésznő sok más nagy sztárral együtt szintén pályázik egy szuperhősszerepre, bár eddig még nem kapott egyet sem. Összesen idáig két munkára hívták be őt. Egyrészről a Vasember 3-ban tűnhetett volna fel Tony régi szerelme, Maya bőrében, valamint pár évvel később Doktor Strange szerelmének a meghallgatására is elhívták.

Hugh Jackman

Végezetül pedig sokak kedvenc szuperhősét, a Rozsomákot, azaz Farkast megformáló színész, Hugh Jackman sem tűnt még fel a nagy kánonban. A X-Men-filmeket sokszor az ő jelenléte vitte el a hátán, így sokan nagyon szívesen látnák újra az MCU-ban. Sajnálatos módon a karakter élete a Logan című filmben véget ért, ezzel egy lezárást adva annak a történetszálnak. Ryan Reynolds mellett elméletileg a Deadpool 3-ban ismét magára ölti majd a karmait, viszont nem valószínű, hogy azon túl tovább viseli majd őket.

Nyitókép: Instagram/avengers

Forrás: Screen Rant