Sarah Jessica Parker és Willie Garson a Szex és New York című film forgatásán 2007-ben

Meghalt Willie Garson, a Szex és New York Stanfordja

A színész állítólag évek óta rákos volt.

57 éves korában elhunyt Willie Garson, akit a magyar nézők leginkább a Szex és New York című sorozat Stanfordjaként ismertek. Halálának hírét Garson egyik családtagja erősítette meg a Varietynek. A színész, aki az elmúlt hetekben az új Szex és New York-sorozatot, az And Just Like That-et forgatta, állítólag évek óta rákos volt.

Az 1964-ben, New Jersey-ben született Garson a Yale-en szerzett diplomát, később pedig olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Cheers, az X-Akták vagy a Jóbarátok, de a nagyobb ismertséget a Szex és New York hozta meg számára.

Garson 2009-ben örökbe fogadott fia, Nathen így búcsúzott a színésztől az Instagramon:

„Nagyon szeretlek papa. Nyugodj békében, és nagyon örülök, hogy minden kalandodat megoszthattad velem, és hogy annyi mindent el tudtál érni. Nagyon büszke vagyok rád. Mindig szeretni foglak, de azt hiszem, itt az ideje, hogy saját kalandra indulj. Mindig velem leszel. Szeretlek, jobban, mint valaha is tudni fogod, és örülök, hogy végre békében lehetsz. Te voltál a legkeményebb, legviccesebb és legokosabb ember, akit valaha is ismertem. Örülök, hogy megosztottad velem, hogy szeretsz. Soha nem felejtem el, és nem veszítem el."