Harry herceg és Meghan Markle az Invictus Games Dusseldorf 2023 - One Year To Go rendezvényen 2022. szeptember 06-án a németországi Düsseldorfban

A Netflix megtörte a csendet Meghan Markle és Harry herceg ügyében

Miután Meghan Markle és Harry herceg elhatárolódtak a Spotify-tól, egyes kommentátorok és üzleti jelentések olyan információkat közöltek, melyek szerint a királyi pár ezzel a lépésével veszélyeztethette leendő együttműködését a Netflixszel. Mindenesetre a Netflix szóvivője most elmondta, hogy minden a szolgáltatón és a sussexi hercegen és hercengnén áll majd.

A streamingszolgáltató szóvivője úgy nyilatkozott az Entartainment Tonight Kanadának, hogy nagyra értékelik az Archewell Productions-szal való együttműködést, Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmje pedig a Netflix egyik legnagyobb debütálásának számít a kategóriában. A cégek a jövőben is folytatni fogják az közös munkát, beleértve ebbe a közeljövőben megjelenő Invictus Szíve című dokumentumfilmet.

Érdekelhet: Harry herceg és Meghan Markle nem foglalkozott podcastjával, lépéseket tett a Spotify

A Sun brit magazin, melynek publicistáit beperelte Harry herceget, egy olyan pletykát indított útnak, miszerint a királyi pár megállapodása a Netflix-szel veszélyben van. Elmondásuk szerint a párnak kivételesen izgalmas sorozatot kéne összehozniuk azért, hogy megkapják a szerződésükbe foglalt pénzösszeg 81 millió fontot (azaz 34,8 milliárd forintot) érő második felét. A forrásuk szerint viszont a streamingszolgáltató kifejezetten meg volt elégedve a Harry & Meghan című dokumentumfilm teljesítményével, ezt pedig a Netflix is megerősítette nyilatkozatában.

Ám a Sun forrása azonban azt is hozzátette, hogy

„a megállapodás fennmaradó része attól függ, hogy a cég képes lesz-e megalkotni ezeket a jó ötleteket. A szerződés jelenleg is felülvizsgálat alatt áll, ami teljesen normálisnak számít az ekkora kaliberű üzletek esetében."
netflix, sorozat, film

Illusztráció.

Fotó: Unsplash/freestocks

Ez is tetszhet: Mégis bekerülhet A korona új évadába Meghan Markle?

A Town & Country arról számolt be, hogy Meghan és Harry herceg függőben lévő projektjei közé tartozik a Bad Manners című TV sorozat is, mely Charles Dickens író Nagy várakozások sikerkönyvében szereplő Miss Havisham karakterén alapszik. A hírt a Wall Street Journal közölte, kiemelve, hogy

„az előzményfilm a magányos aggszüzet egy patriarchális társadalomban élő erős nőként jelenítené meg, bár az egyelőre még kérdéses, hogy zöld utat kap-e az ötlet a Netflixtől.”