Cynthia Nixon és Sarah Jessica Parker az És egyszer csak... egyik jelenetében

Nem ez volt az első eset, hogy a Szex és New York Mirandája stand-up klubban balhézott

Che Diaz visszatér az És egyszer csak... 2. évadának egyik emlékezetes jelenetében, ahol Miranda Hobbes-t csúnyán megalázza egy stand-up esten. A szemfüles rajongók azonban tudják, hogy ez nem most történt meg először.


Ahogy a Bustle cikke is rámutat, Mirandának (Cynthia Nixon) hasonlóan kínos élményben volt része 1999-ben a Szex és New York 2. évadának egyik részében.

Az epizódban Miranda Alan Miller építésszel elmegy egy stand-up estre, azonban az est fő előadója nem valami jó. Úgy döntenek, hogy lelépnek, és Alan odébb lép, hogy elhozza a számlát, de megcsörren a mobilja, megszakítva a műsort. A komikus felbosszantódik, és megkérdezi Mirandát:

Te Vörös, nem akarod felvenni azt a k*szott telefont?

Miután elmagyarázza, hogy nem az övé, Miranda mégis felveszi, mire a komikus odaviharzik hozzá, és elkapja a telefont, hogy aztán az egész közönség előtt felfedje, hogy a telefonáló Alan felesége.

Miranda, just stop going to comedy clubs please!
byu/dearjessie inAndjustlikethat

Miranda természetesen kiviharzik, de előtte a közönség előtt leszólja Alant, amiért hazudott a válásról.

Nem váltam el, de tényleg külön élünk

− mondja a férfi.

Miranda sokszor jár a stand-up klubban, amikor Che-vel (Sara Ramirez) jár. A szakítás után hónapokkal később aztán újra megjelenik Che fellépésén, hogy bebizonyítsa, képes támogatni az exét – de az eset totális katasztrófaként végződik. A show alatt Che teljesen szétszedi a nyolc hónapos kapcsolatukat, viccelődik Miranda szexualitásával és családjával, és megkérdőjelezi, hogy miért is volt vele. Miranda ezúttal is kiviharzik a klubból, de ezúttal a sírás határán állva, ami egy utcai konfrontációhoz vezet Che-vel.

Nyilvánvaló, hogy Miranda Hobbes és a stand-up estek találkozása nem végződik valami jól. Vagy ez csak nekünk ennyire egyértelmű?

Nyitókép: Profimedia