eg tv-n bekapcsolódik a Netflix

Mit nézzünk a téli szünetben? Tíz decemberi újdonság a Netflixen

Az ünnepek körül nincs is jobb program, mint bekuckózni egy film vagy sorozat előtt. Nincs ötleted, hogy mit nézz? Mutatunk tíz újdonságot, amik decemberben jelennek meg a Netflix amúgy is hatalmas kínálatában, hogy megkönnyítsük a választást.


Ne nézz fel!

December 24-én karácsonyi ajándékként megkapjuk az év legnagyobb sztárdömpingjét, hiszen egy filmben lesz látható Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Ariana Grande, Himesh Patel, Mark Rylance és Melanie Lynskey is. A történet szerint vészesen közeleg a világvége, amire két elszánt tudós próbálja reménytelenül felhívni az emberek figyelmét.

Megbocsáthatatlan

Sandra Bullock alakítását tizedikétől lehet megtekinteni, amiben egy börtönviselt nőt játszik, aki ugyan leülte a büntetését, de szabadulásakor szembe kell nézni a társadalom ítélkező pillantásaival.

Elveszett lány

Az év utolsó napján egy Oscar-várományos dráma is csatlakozik az esti bulihoz. A regény alapján készült film egy anyáról szól, aki átértékeli az életét, miután egy kicsit kiszakad a mindennapok szorításából. A főszerepben Olivia Colman,Dakota Johnson és Jessie Buckley látható, a rendező pedig Maggie Gyllenhaal.

Isten keze

Paolo Sorrentino legújabb mesterműve tizenötödikén landol a Netflix kínálatában. Az Oscarra-esélyes film egyszerre szól sportról, szerelemről, halálról és családról, mindezt pedig a két főszereplőn keresztül élhetjük át, akiket Filippo Scotti és Toni Servillo játszik.

Szinglilét

Nagyon ritka az olyan karácsonyi film, ami nyíltan homoszexuális férfiakat vonultat fel főszereplőként, itt pedig pont ez a helyzet, hiszen a két központban lévő srác azt próbálják elhitetni a családdal, hogy ők egy párt alkotnak. Persze tipikusan ez hatalmas bonyodalmakhoz vezet majd. Egy jó hangulatú és ízig-vérig karácsonyi vígjátékra lehet számítani.

Vaják 2. évad

Henry Cavill története a hónap közepén fog folytatódni, és újra betekinthetünk a fantáziavilágba. Az első évad sikerei után szerint egyértelmű volt, hogy láthatjuk még Geraltot, miközben védelmezni próbálja a lányt.

Emily Párizsban 2. évad

A hatalmas népszerűségnek örvendő divatorientált széria 22-én hangolódik rá újra a Párizsba költözött amerikai lányra. A stílusos francia fővárosában mindig történik valami izgalmas, pláne akkor, ha a szakmád megköveteli, hogy mindezzel megbirkózz. Érvényesülni nehéz, de megoldható.

Stay Close

Egy új műsor, ami a krimi és a thriller stílusjegyeit megragadva egy kisváros mindennapjait fogja felrázni egy bűnesettel. A középpontba egy fotóriporter, egy anyuka és egy rendőr kerül majd . A főbb szerepekben Cush Jumbo, James Nesbitt, Richard Armitage és Sarah Parish lesz látható.

The Silent Sea

A következő koreai nagy durranás az űrben fog játszódni, ugyanis a megjelenített űrbázis megbízza legjobb emberét, hogy utazzon a Holdra. Ismerős arcokat is láthatunk majd, hiszen a Squid Game szereplőgárdájából ismert Gong Yoo is tiszteletét fogja tenni az eseményekben.

Cobra Kai 4. évad

Az eredeti Karate kölyök eseményét folytató vígjátéksorozat hatalmas rajongótábort szedett össze az első három évad alatt, akik szilvesztertől újra belecsöppenhetnek az edzések kacagtató hangulatába. A főszerepben továbbra is az eredeti sztárok, Ralph Macchio és William Zabka lesznek.


Nyitókép: Unsplash/David Balev