netflix, sorozat, film

Ezek most a legnépszerűbb sorozatok a Netflixen

A hétvégi házimozihoz mutatjuk a jelenleg legnépszerűbb sorozatokat a Netflixről.


Vér és Víz (4. évad)

Szereplők: Ama Qamata, Khosi Ngema, Thabang Molaba, Dillon Windvogel.

A dél-afrikai tini dráma egy Puleng (Qamata) nevű tinilány életét követi nyomon, aki meg van győződve arról, hogy a Parkhurst középiskola sztárúszója, Fikile (Ngema) az ő rég elveszett, születése óta elrabolt nővére. Ezért beiratkozik az elit intézménybe, hogy egyszer s mindenkorra kiderítse az igazságot. A Vér és Víz negyedik évada március 1-jén debütált a Netflixen.

Vak szerelem

A nagysikerű valóságshow sorozat, a Love Is Blind (Vak szerelem) hatodik évada februárban debütált a Netflixen és azóta is a hatodik helyet foglalja a legnézettebb műsorok listáján. A reality nyomon követi a versenyzők randizásait, akik mindezt úgy teszik meg, hogy sosem látják egymás arcát.

One Day 

Szereplők: Ambika Mod, Leo Woodall, Essie Davis

A romantikus sorozat Em és Dex barátságból induló szerelmi történetének krónikája. Történetük 20 évet ölel át, így érdemes felkészülni a sorozat erős hullámvölgyeire. A One Day egyébként David Nicholls bestsellere és a névadó 2011-es filmje alapján készült. Azonban akkor is érdemes megnézni a sorozatot, ha tudod a történet végét, Ambika Mod és Leo Woodall ugyanis fantasztikusat alakít benne.


(Pure Wow)

Fotó: Unsplash/freestocks