Csábító leckék, jelenetkép

6 sorozat- és filmújdonság, amit semmiképp se hagyj ki a héten

Nem biztos, hogy lépést tudsz tartani a heti film- és sorozatújdonságokkal, de ez nem is baj, hiszen itt vagyunk, hogy segítsünk neked! Listánkban biztosan találsz neked való műsort a hétre.


Persze mi is szemmel tartjuk az olyan listákat, mint a Netflix legnézettebbjei, de nem mindig ott lapulnak a legjobb választások. Segítünk megkeresni az eheti kalandjaidat, hogy búcsút mondhass a sok keresgélésnek. A többi streamingszolgáltató műsorát is végignéztük, sőt, egy mozifilmet is rejt a listánk, csak hogy semmiképp se unatkozz!

​1. Griselda

Sofia Vergara alakítja ebben a vadonatúj sorozatban Griselda Blancót. A sorozat azt járja körül, hogyan hozta létre a kolumbiai drogbáró a történelem egyik leghírhedtebb kartelljét. Bár a Netflix-minisorozatban sok új és tehetséges arc is felbukkan, Vergara egyenesen ragyog Blanco szerepében.

​2. Amerikai rémálom

Az igaz krimi szerelmesei nem tudnak betelni ezzel a vadonatúj Netflix-dokumentumfilmmel, amely egy olyan nő valós történetét követi nyomon, akit látszólag az éjszaka közepén elraboltak otthonából. Bár a barátját azonnal gyanúsítottnak tekintik, nem minden az, aminek látszik. A rajongók a Gone Girlhöz hasonlítják a filmet.

​3. Máshon

Janice Y.K. LeeThe Expatriates című könyve alapján készült Prime Video-sorozat három Hongkongban élő amerikai nő életét követi nyomon. Össze kell fogniuk, amikor egy incidens majdnem kisiklatja az életüket, és éket ver közéjük. A sorozat főszereplői Nicole Kidman, Ji-young Yoo és Sarayu Blue.

​4. A levegő urai

Az Apple TV+-os sorozat története Donald L. Miller azonos című könyvén alapul, és a 100. bombázócsoportot (más néven a „Véres Századot") követi nyomon, amint bombázó bevetéseket hajtanak végre a náci Németországban. A sorozatban olyan sztárok szerepelnek, mint Austin Butler, Barry Keoghan és Callum Turner.

​5. Csábító leckék

Ebben az erotikus thrillerben Jenna Ortega és Martin Freeman játsszák a főszerepet, akik egy diákot és tanárát alakítják, akik bonyolult kapcsolatba kerülnek egymással. A filmet Jade Halley Bartlett (A könyvelő, A fordulat) írta és rendezte, a filmért pedig irány valamelyik mozi!

​6. True Detective: Night Country

Az HBO Max-sorozat az alaszkai Ennisben játszódik, ahol nyolc férfi rejtélyes módon eltűnik a Tsalal Arctic kutatóállomásról. A nyomozást Liz Danvers nyomozó (Jodie Foster) vezeti, aki Evangeline Navarróval (Kali Reis) egyesíti erőit az ügy megoldására.


Forrás: PureWow

Nyitókép: Profimedia