A fájdalom gyümölcsi, jelenetkép

6 film és sorozat, amit érdemes megnézned a hétvégén

A streamingszolgáltatók újdonságai, a kasszasiker filmek és az új moziműsorok mind azért kiáltanak, hogy minél előbb nézzük meg őket. Talán soknak tűnhet a kínálat, de segítünk, hogy lépést tudj tartani!


Persze mi is szemmel tartjuk a Netflix legnézettebb műsorai, distát, de nem mindig a nagyon sikeres filmek a legjobbak. Most egy kicsit megkönnyítettük a dolgodat azzal, hogy megkerestük azokat a sorozatokat és filmeket, amelyekre érdemes időt szánnod a hétvégén. Bekuckózásra fel!

​1. A fájdalom ügynökei

Liza (Emily Blunt) egy középiskolából kimaradt lány, aki jobb életet szeretne teremteni magának és a lányának. Amikor azonban Pete-nek (Chris Evans) köszönhetően egy gyógyszeripari start-up cégnél talál munkát, munkamorálja egy gyilkos világba taszítja, ahol hirtelen egy bűnös összeesküvés középpontjában találja magát.

​2. Testek

Négy különböző idősíkban négy különböző nyomozót zavar ugyanaz a holttest. Kapcsolatuk végül megváltoztathatja a brit történelem menetét ebben a krimiben, amelyet lazán adaptáltak az azonos című képregényből.

​3. Minden kémia

A Bonnie Garmus azonos című regénye alapján készült sorozat (amely a Barnes & Noble szerint 2022-ben az Év Könyve lett) egy zseniális laboránsnőt követ az 1950-es években, akit frusztrálnak a nőkre a tudomány világában érvényes korlátozások. Így amikor lehetőséget kap egy főzőműsor vezetésére, úgy dönt, hogy a recepteknél jóval többet fog átadni a nőknek szerte az országban.

​4. Mindent, itt és most

Sophie Wilde (Beszélj hozzám) viszi a hátán a Netflix új drámasorozatát, amely egy étkezési zavarral küzdő diákról szól, aki a kórházi kezelés után visszatér a középiskolába, és úgy dönt, hogy összeállít egy bakancslistát a kötelezően elvégzendő tevékenységekről, hogy bepótolja az elvesztegetett időt.

​5. American Horror Stories

Az American Horror Story spinoffjában heti rendszerességgel egy-egy új történetet mesélnek el. Most debütált a harmadik évad, ami nem más, mint egy különleges „Huluween" sztori. Készülj a rettegésre!

​6. Megfojtott virágok

Martin Scorsese legújabb eposza a Megfojtott virágok - Az amerikai bűnüldözés legsötétebb fejezete és az FBI születése című tényregényből merít. Az igaz történeten alapuló bűnügyi dráma az Osage-nemzetség tagjait követi nyomon, akiknek földje hemzseg az olajtól, és egyik napról a másikra meggazdagodnak. Ám gyilkosságba és tragédiába torkollik a történet, amikor a fehér betolakodók elhatározzák, hogy kiirtják az Osage-örökösöket.

Forrás: Pure Wow

Nyitókép: Profimedia