Netflix egy tableten, popcorn mellett

Filmek és sorozatok, amikkel a Netflix hamarosan bővül

Ha az augusztus hasonlóan forró hónap lesz, akár a július volt, akkor nincs is jobb program, mint a légkondival hűtött lakásban a Netflix bővülő film és sorozat listájáról válogatni. A nyár utolsó szakaszára a streaming óriás kedvenc sorozataid új évadaival lep meg, illetve bővíti pár klasszikussal is repertoárját.


A sorozatok folytatásán, az új filmek és sorozatok megjelenésén kívül pedig régi klasszikusokat is láthatunk majd a Netflix fiókunkban. Lássuk, mik érkeznek a Netflixre 2022 augusztusában!

Bridget Jones naplója/babát vár

A Bridget Jones naplója 2001-ben bemutatott romantikus filmvígjáték, amelyet nincs nő, aki ne imádna nézni. Kedves hölgyek, jó hírünk van! A Bridget Jones film-sorozat több része is felkerül a Netflix felületére, így újra együtt tudunk sírni és nevetni Renée Zellwegerrel, aki a főszereplőt testesíti meg.

Én még sosem...

Jó hírünk van, ugyanis az új sorozatok közül az Én még sosem... szerethető, romantikus-vígjáték sorozatának harmadik évada is érkezik a Netflixre, méghozzá augusztus 12-én.

Adaline varázslatos élete

Egy újabb fantasztikus klasszikussal zárjuk listánkat, ami nem más, mint az Adaline varázslatos élete. A film egy 2015-ös amerikai romantikus-fantasy film, melyet Lee Toland Krieger rendezett, valamint J. Mills Goodloe és Salvador Paskowitz írt. A főszereplők Blake Lively, Michiel Huisman, Kathy Baker, Amanda Crew, Harrison Ford és Ellen Burstyn. Mi pedig köszönjük Netflix, hogy elhozod nekünk.