A tökéletes pár, jelenetkép

Netflix-újdonságok: ezek a filmek és sorozatok érkeznek szeptemberben

Nem csak a tanév kezdődött el, a Netflix is frissítette a műsorát − idén szeptemberben több tucat új filmmel és sorozattal vár, hogy ledobd magad a kanapéra.


Az olyan visszatérő kedvencek, mint a Hollywoodi ingatlanosok és az Emily Párizsban mellett olyan izgalmas új műsorok is érkeznek a hónapban, mint a Nicole Kidman által rendezett A tökéletes pár című gyilkossági krimi és a szeptember 26-án induló, Adam Brody és Kristen Bell főszereplésével készült romantikus komédia sorozat, a Bármit, csak ezt ne.

Készítettünk egy listát is azokról a filmekről, sorozatokról, amiket biztosan látnod kell szeptemberben a Netflixen.

​A tökéletes pár

Miután olyan krimikben szerzett elismerést, mint a Hatalmas kis hazugságok és a Tudhattad volna, Nicole Kidman most ismét visszatér kedvenc műfajához. Az Elin Hilderbrand New York Times bestseller regénye alapján készült A tökéletes pár egy Nantucketben játszódó krimisorozat, amelyben Kidman egy rendkívül sikeres írónőt alakít, akinek családja egy megrázó halálesetbe keveredhet, közvetlenül fia esküvője előtt. Kidman a család acélos matriarcháját játssza a kedves férj, Liev Schrieber és a ház vendégeinek sokasága mellett, akik között olyan színészeket találunk, mint a Bad Sistersből ismert Eve Hewson, A fehér lótuszból ismert Meghann Fahy, a Ripleyből ismert Dakota Fanning és a Midsommarból ismert Jack Reynor. A minisorozat már megnézhető, szeptember 5-én debütált.

​Hollywoodi ingatlanosok 8. évad

A Sunset Strip-en lévő, gyakran alacsony tétű ingatlanok drámája immár nyolc évadnyi valóságshow-t produkált. A Netflix sikersorozata szeptember 6-án tért vissza, és 11 epizód erejéig újabb konfliktusokat hoz az Oppenheim Groupnál − a Chrishell Stause és Nicole Young ügynöktársak közötti folyamatos feszültségtől kezdve a Chelsea Lazkani hétéves házasságáról szóló leleplezéseken át, amely idén ért véget, sőt, még egy új ügynök is felbukkan.

​Emily Párizsban: Negyedik évad, második rész

Ahogy A Bridgerton család harmadik évada is két részben debütált a nyáron, úgy az Emily Párizsban is ezt követte: szeptember 12-én debütál az évad második fele. Az első négy epizód egyfajta cliffhangerrel zárult: Camille (Camille Razat) eltitkolja, hogy valójában nem terhes Gabrieltől (Lucas Bravo), ahogyan azt korábban hitték. Eközben Emily (Lily Collins) azt tervezi, hogy a Gabriellel való kapcsolatával kapcsolatos kétségek elől egy római nyaralásra megy. Számíthatunk arra, hogy az Audrey Hepburn-utalások gyakran megjelennek majd.

​SZÖRNYETEGEK: A Lyle és Erik Menendez-sztori

A SzörnyetegekRyan Murphy és Ian Brennan alkotók antológiasorozata, amely a valódi gyilkosok belső életéről szól. Első évada számos Emmy-jelölést kapott, és a Netflix egyik legnézettebb sorozatává vált. Evan Peters sorozatgyilkos Jeffrey Dahmer szerepében azonban számos kritikát is kiváltott a valódi áldozatok szerettei körében, és néhány meggondolatlan halloweeni jelmezt is inspirált.

Várhatóan elkerülhetetlen vitákat hoz majd a szeptember 19-én megjelenő második évad is, amely a két testvér ügyét dolgozza fel, akiket 1996-ban elítéltek, mert brutálisan megölték szüleiket a családi házban. Nicholas Alexander Chavez, a General Hospital című szappanoperából és Cooper Koch, a They/Them című horrorfilmből ismert színész alakítja a címszereplő testvéreket, míg szüleiket, José és Mary Louise „Kitty” Menendezt az Oscar-díjas Javier Bardem és az Oscar-jelölt Chloë Sevigny játssza.

Forrás: Vanity Fair

Nyitókép: Netflix