russian doll poszter, netflix

5 nagyon várt újdonság, ami áprilisban érkezik a Netflixre

A Netflix hónapról hónapra egyre több saját tartalommal kényeztet bennünket – mi pedig nagyon élvezzük! Áprilisban is új sorozatok és új évadok is érkeznek – többek közt egy Magyarországon forgatott szériából is.


Get Organized with The Home Edit, 2. évad: április 1.

Clea és Joanna a rendrakás mesterei: először csak saját városukban kapták össze a helyiek gardróbjait, amire úgy tűnik, óriási az igény, hiszen néhány év alatt több millió dolláros bizniszt építettek fel saját könyvvel, termékcsaláddal, és egy műsorral a Netflixen. Van abban valami rendkívül kielégítő, ahogy nézzük, hogy a csapat villámgyorsan oázist varázsol a borzasztó káoszból a lakás bármely pontján. A második évadban is bekukkanthatunk hírességek otthonaiba: például Drew Barrymore kupijára is vethetünk egy pillantást, amivel bőven lesz dolga a The Home Edit gárdájának.

Better Call Saul, 5. évad: április 4.

Rengeteg rajongót szerzett Saul Goodman, a színes öltönyös védőügyvéd, aki a rosszfiúkra specializálódott, még az eredeti sorozatban, a Breaking Bad – Totál szívásban, aki a kémiatanárból lett díler, Walter White-ot is nem egyszer kihúzta a bajból. Ezért is épült rá egy spin-off sorozat, ami hamar a kritikusok kedvence lett, és azt mutatja be, hogy lett egy idealista ügyvédjelöltből a drogdílerek kedvence. A 90-es években játszódó széria lassan lezárul, és végre megláthatjuk, ahogy Jimmy McGillből magára veszi Saul Goodman rikító zakóját.

Végtelen matrjoska (Russian Doll) 2. évad: április 20.

Nadia (akit az Orange Is the New Blackben megismert Natasha Lyonne alakít), a fiatal játékfejlesztő egyszer csak azon kapja magát, hogy meghal – majd hirtelen egy időhurokba kerül, és élete utolsó napját újra és újra át kell élnie. A második évadban végre talán megtudjuk, mit üzen neki a sors, ami miatt ezt átéli, és talán sikerül is majd belőle kitörnie. A sorozat nagy részét Magyarországon forgatták, emiatt is nagyon várjuk.

Grace és Frankie, 7. évad: április 29.

A Grace és Frankie főszereplőinek barátsága egy igen furcsa tényen alapszik: a férjeik egymásba szerettek. Immár a 7., utolsó évada érkezik Netflix egyik legnagyobb közönségkedvencének, de legalább még 12 új epizódon keresztül mosolyoghatunk jókat a pároson.

Ozark, 4. évad második fele: április 29. 

A pénzmosó családról szóló izgalmas családi is elérkezett a végéhez: hogy még tovább húzzák a feszültséget, a Netflix két részre bontotta a záróévadot. A negyedik etap első felét már láthattuk, és tényleg a legjobb rész maradt már csak hátra: a legutolsó részek.

Nyitókép: Netflix