párizsi olimpia

Sokakat meglepett, hogy ki lép fel az olimpia nyitóünnepségén

Az énekes befoglalja majd az olimpiai nyitóünnepségének színpadát egy időre.


A The Hollywood Reporter szerint az énekesnő a 2024-es párizsi olimpiai játékok megnyitó ünnepségén lép fel most pénteken (július 26-án). A pletykák szerint felléphet még Celine Dion, Ariana Grande és Aya Nakamura francia énekesnő is, bár egyelőre egyiket sem erősítették meg.

Lady Gaga \u00e9nekel

Fotó: Getty

Eközben a TMZ arról számolt be, hogy Gaga Édith PiafLa Vie en Rose című klasszikusának duettjét fogja előadni Dionnal, bár ez a hír egyelőre meg nem erősített.

Ha az ikon színpadra lép, ez lesz Dion első fellépése azóta, hogy lemondta az észak-amerikai Courage világturnéjának dátumait, mielőtt nyilvánosságra hozta, hogy a Stiff Person Syndrome (merev személy szindróma) nevű ritka neurológiai betegséggel küzd, amely súlyos izomgörcsöket okoz.

Lady Gaga P\u00e1rizsban

A hét elején a pop szupersztárt lefotózták, amint a Fény városában integetve és csókokat küldve a rajongóknak állt az autója mellett, visszafogott baseball sapkában, napszemüvegben és bőrdzsekiben. Egy rajongói videó megörökítette, ahogy Gaga a jármű napfénytetőjéből kikukucskálva, egy kezével szívet formálva üdvözli a rajongókat.

Gaga franciaországi útja annak apropóján történt, hogy azzal cukkolta, hogy készülőben van a hetedik albuma. Néhány nappal korábban fotókat osztott meg a stúdióból, és azt írta:

Boldog vagyok, mint mindig, amikor zenét csinálok... olyan hálásnak érzem magam, a szívem békés. Olyan, mintha meditálnék. Alig várom, hogy halljátok, min dolgozom.