Priscilla, jelenetkép

Megérkezett a Priscilla film előzetese − erre számíthatsz majd!

Sofia Coppola új filmje rock 'n' roll legenda Elvis Presley egykori feleségéről, Priscilla Presley-ről az év egyik legjobban várt alkotása − és nem véletlenül.


A film az Egyesült Államokban már látható, de hamarosan az európai mozikba is bekerül. A héten megjelent az Egyesült Királyságra szabott friss trailere.

Az előzetes izgalmas ízelítőt ad abból, hogy mire számíthatunk a filmtől, ugyanakkor még türelmetlenebbé tesz minket.

A kétperces videó azt ígéri, hogy a film nagy hangsúlyt fektet majd Elvis és Priscilla kapcsolatának egészségtelen dinamikájára, kezdve azzal, hogy a lány 14 éves volt, amikor először találkoztak, míg a fiú 24.

A most 78 éves Priscilla nemrég a Velencei Filmfesztiválon beszélt erről a drámai korkülönbségről.

Az emberek azt gondolják, hogy »Ó, ez csak a szexről szólt«. Ez nem igaz. Soha nem szexeltem vele. Nagyon kedves volt, nagyon lágy, nagyon szeretetteljes, de tiszteletben tartotta azt is, hogy még csak 14 éves voltam. Inkább gondolkodásban voltunk egy hullámhosszon, ez volt a kapcsolatunk alapja

− mondta.

A trailer Elvis uralkodó viselkedését is feltárja a házasságuk alatt, beleértve azt is, hogy nyomást gyakorolt Priscillára, hogy változtassa meg a külsejét, hogy bizonyos szempontból az ikonikus fekete méhkas frizurával és az erős szemkontúrral az ő kinézetéhez igazodjon.

A rövid előzetesben az is látható, ahogy Priscilla szembesíti Elvist az állítólagos viszonyaival, és ahogy a férfi erre közli vele:

Szükségem van egy olyan nőre, aki megérti, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek. Te leszel az, vagy nem?

A film főszereplői Cailee Spaeny, mint Priscilla és Jacob Elordi, mint Elvis, és egyfajta válasz a tavalyi, Baz Luhrmann által rendezett Elvisre, Austin Butler és Olivia DeJonge főszereplésével.

A való életben Elvis és Priscilla 1967 és 1973 között voltak házasok, és egy közös lányuk született, Lisa Marie, aki januárban, 54 éves korában tragikus módon elhunyt.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Profimedia