Sarah Jessica Parker és Chris Noth a Szex és New York című sorozatban

Társkereső reality készül a Szex és New Yorkból

Candace Bushnell Szex és New York című könyvén alapuló randisorozat készül.


Az Is There Still Sex in The City című műsor négy ötvenes éveikben járó barátot követ majd, akik a nagy ő-t keresik majd a reality műsorban, írja a Variety. Ezt, mondjuk, nem New Yorkban teszik majd, hanem egy hangulatos vidéki kastélyban, ahol minden epizódban más-más férficsoport közül választhatnak majd randi partnert maguknak.

„Kipróbálják a fiús játékokat, belekóstolnak egy szenior korú játékosba, romantikáznak a gazdag srácokkal, és még a fantáziapasijukkal is flörtölhetnek. De végül ki lopja el igazán a szívüket, és vajon hölgyeink képesek lesznek-e visszahozni a szexet a városba?”

– olvasható a műsor leírásában.

„Az ötvenes (és annál idősebb) nők a legforróbb új demográfiai csoport a társkeresésben, és nekem tudnom kell, én is közéjük tartozom. Az évtizedek során mindenféle korú férfival randiztam, és nagyon izgatott vagyok, hogy egy olyan sorozaton dolgozhatok, amely egyesíti a kapcsolatok iránti szenvedélyemet azzal a lehetőséggel, hogy segíthetek a hozzám hasonló nőknek eligazodni a szerelmi újrakezdésben”

– fogalmazott Bushnell egy nyilatkozatában.

A Carrie Bradshaw-ként ismert Bushnell 1996-os regénye írása közben találta ki a karaktert alteregóként. A könyv ihlette az HBO azonos című népszerű sorozatát, amely hat évadon át futott, és két film, valamint egy reboot is követte. Utóbbiról írt kritikánk itt olvasható.