Ryan Gosling

Ezért tették ki Ryan Goslingot a Komfortos mennyország szereplőgárdájából

Mielőtt a Lady Bird és a Kisasszonyok című filmekben játszott volna, Saoirse Ronan emlékezetes alakítást nyújtott Peter Jackson Komfortos mennyország című filmjében. A filmben eredetileg Ryan Gosling lett volna a főszereplő, de Ronan szerint „teljesen jogos” okból kiesett a szereposztásból.


A Happy Sad Confused podcastben Ronan felidézte a 2009-es film munkálatait, amely Alice Sebold 2002-es regényén alapul, és egy meggyilkolt lány (Ronan) történetét meséli el, aki a purgatóriumból vigyáz a gyászoló családjára.

A filmadaptációban Ronan mellett Stanley Tucci, Rachel Weisz és Mark Wahlberg játszott, utóbbi a lány gyászoló apját alakította. Wahlberg szerepét eredetileg Goslingnak ajánlották fel, aki a forgatás első napján otthagyta a projektet a rendezővel való „kreatív nézeteltérések” miatt.

Egyszerűen imádtam Ryant, és a kutyáját, George-ot. Szomorú voltam, hogy nem lesz itt

− mondta Ronan, aki a színésszel még a forgatás előtti időszakban találkozott.

A podcast-interjúban elmondta, hogy nem táplál rosszindulatot.

Szerintem az okok, amiért elváltak, teljesen jogosak voltak. Most már mindkettővel [Goslinggal és Jacksonnal] beszéltem... Megesik az ilyesmi. Ez nem feltétlenül személyes, csak néha nem vagytok egy hullámhosszon.
Saoirse Ronan \u00e9s Ryan Gosling

Fotó: Getty

Ronan hozzátette, hogy annak örült, hogy Wahlberggel dolgozhatott együtt.

Mark ugrott be a helyére, és ő lett az apa. Mark már a való életben is apa volt akkor, volt három gyereke. Valószínűleg olyan tapasztalata volt már ebben, ami a fiatal Ryannek akkor még nem volt meg

− folytatta.

Gosling korábban szintén reflektált a filmre. A The Hollywood Reporter című lapnak adott 2010-es interjújában elárulta, hogy a szerep kedvéért úgy döntött, felszed 60 kilót − amit Jackson nem helyeselt.

Más elképzelésünk volt arról, hogyan nézzen ki a karakter. Én tényleg úgy gondoltam, hogy 95 kilónak kellene lennie. Aztán egyszer csak megjelentem a forgatáson, és kiderült, hogy tévedtem. Kövér lettem, és munkanélküli

− mondta Gosling.

​Ronan és Gosling újra együtt

Bár végül nem dolgoztak együtt Komfortos mennyországban, később összehozta őket egy munka: Ronan és Gosling is szerepeltek a 2014-es Lost Riverben, amelyet utóbbi írt és rendezett.

Nagyszerű volt, hogy később együtt dolgozhattam vele. Mintha ugyanaz lenne, mint régen, egyszerűen nem változik

− mondta Ronan a Happy Sad Confused podcastben.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Getty