Ryan Gosling

Ez az oka, hogy Ryan Gosling lányai még nem látták a Barbie-t

A Barbie kétségtelenül az elmúlt év filmje volt, és nézettségi rekordokat döntött. Ám ennek ellenére nem mindenki nézhette meg.


Nem meglepő, hogy az ikonikus feminista kasszasiker a díjszezonban is tarol, díjakat elhozva mind a Golden Globe-on, mind a Critics' Choice Awardson.

Ryan Gosling, a film Kenje pedig újra a címlapokra került, kezdve élettársához, Eva Mendeshez intézett kedves szavaitól egészen a reakciójáig, amikor az I'm Just Ken című dal megnyerte a legjobb dal díját a Critics' Choice Awards-on.

Most pedig a lányairól tett megjegyzésével keltette fel a világ figyelmét, mivel megerősítette, hogy gyermekei, a 9 éves Esmeralda és a 7 éves Amada még nem látták az ikonikus filmet. Természetesen azt is megindokolta, hogy miért.

Nem tudom, hogy meg kellene-e nézniük az apjukat Kenként. Nem tudom, melyik az a kor, amikor már jó lenne nekik. Elég őrült lesz

− magyarázta Gosling az E! Newsnak adott interjújában.


Gosling azonban hozzátette, hogy a lányai látták a film bizonyos részeit, sőt, meg is látogatták őt az I'm Just Ken forgatásán.

Kis részleteket láttak belőle. És egy nap eljöttek a forgatásra, amikor egy nagy zenés számot adtam elő. Tudtam, hogy tetszett nekik, mert eleinte folyton azt mondogatták: »Hé, nem mehetnénk el a Targetbe?«. Aztán amikor elmentünk, és elmentek a Barbie-sor mellett…de Ken nem érdekelte őket, ami érdekes volt

− magyarázta.

Később Gosling egy ritka megjegyzést is elejtett Eváról és lányaikról a színpadon, amikor a filmes kiválóságért járó rangos Kirk Douglas-díjjal tüntették ki.

Én nagyon szerencsés vagyok. Voltam már holdutazáson, motoros bankrabló, menekülő sofőr, keringőztem a csillagok között, voltam crackfüggő általános iskolai tanár, replikáns a jövőből, gengszter a múltból, szerelmes kaszkadőr, és legutóbb, Gretának köszönhetően, egy 70 éves ágyék nélküli baba. De a legfontosabb, hogy találkozhattam álmaim nőjével, Eva Mendesszel, és két álomgyerekem született. Arról álmodtam, hogy egyszer majd filmeket készítek, és most a filmek tették álommá az életemet

− mondta a közönségnek.


Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Getty Images