Sarah Jessica Parker

Ezt gondolta Sarah Jessica Parker az Aidan visszatéréséről szóló pletykáról

Sarah Jessica Parker szerint John Corbett bocsánatot kért tőle, amiért hazudott az És egyszer csak... című sorozatban való szerepléséről.

Valójában nagyon kedvesen tette ezt, mert egy úriember, és bocsánatot kért, hogy ezt viccből csinálta

– nyilatkozta Sarah Jessica Parker Andy Cohen műsorában a Szex és New Yorkban Aidant alakító John Corbettről, aki korábban azt állította, szerepelni fog a sorozat folytatásában.

Corbett azonban nem tűnt fel az És egyszer csak... egyetlen részében sem, annak ellenére, hogy tavaly a Page Sixnek arról beszélt, hogy a folytatásban, jó néhány epizódban szerepel majd és nagyon izgatott.

Sarah Jessica Parker szerint szabad országban élnek, ahol belefér ilyen dolgokkal viccelődni, szerinte elragadó és szórakoztató volt Corbett „magánszáma".

A sorozat írója, Julie Rottenberg és Michael Patrick King executive producer azonban nem bánt ilyen kesztyűs kézzel Corbettel.

„John Corbettnek személyes bocsánatkérő leveleket kellene írnia. Nem mondtunk semmi ilyet”

– mondta Rottenberg a Deadline-nak adott interjújában.

„A helyzet az, hogy soha nem mondtunk semmit Aidanről. Mindig igyekszünk nagyon visszafogottak lenni, és a valóságot nézni, amit az emberek tapasztalnak, és ennek semmi köze ahhoz, hogy Aidan jön-e vagy sem. Tényleg úgy éreztem, ez sok volt Carrie-nek. Ez az évad sok volt”

– tette hozzá King.

Hogy milyen lett volna, ha még Aidan is szerepel az új évadban, nem tudjuk, de az így is eseménydús volt, ahogy a visszhangja is. Mi itt írtunk arról, nekünk hogy tetszett az És egyszer csak...

Nyitókép: