Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke és Zosia Mamet a Csajok című sorozat egyik plakátján

Színésznője szerint sokan félreértették a népszerű sorozat lényegét

A Csajok című sorozatban Marnie Michaels-t alakító Allison Williams szerint a nézők első alkalommal nem vették észre a sorozat „lényegét”, amely 2012 és 2017 között, hat évadon keresztül volt látható.

„Az én elméletem az, hogy amit az ezredfordulósok körében önzésnek kódoltak, azt most öngondoskodásnak kódolják, és annak, hogy tisztában legyél azzal, hogy mire van szükséged. A Z generáció azt mondja: 'Nem, mi megértjük őt [Marnie-t]. Értelmet ad nekünk”

– fogalmazott Allison Williams a Vanity Fair egy videójában, melyben a sorozatbeli férjét, Desit alakító Ebon Moss-Bachrach is látható volt.

Moss-Bachrach erre reagálva azzal viccelődött, hogy a Z generáció talán átérezhetőnek találja Williams Girls karakterét a „nárcizmus szintje” miatt, ami a sorozat befejezése óta „alapvonássá” vált a társadalomban.

Williams ezt megcáfolva a következőket mondta:

„Nem! Én valójában azt gondolom, hogy ez egy csapat lány, akik megpróbálják a legjobb környezetet teremteni, hogy mindegyikük túléljen és boldoguljon, és tévednek, de mintha mégis próbálkoznának és törődnének.”

A beszélgetésben felmerült az a kérdés is, hogy vajon mit csinálnának a Csajokkarakterei 2024-ben.

„Szerintem Marnie még mindig énekesi karrierrel próbálkozna. Elképzelem őt egy másik házassággal a háta mögött... valószínűleg azon a határon, hogy eldöntse, hogy gyereket szeretne”

– mondta Williams.

Desivel kapcsolatban Moss-Bachrach úgy gondolja, hogy problémás fiatalokkal dolgozna, pincérkedne vagy terapeutaként dolgozna.

„Nem úgy, mint egy engedéllyel rendelkező terapeuta. De valaki, aki tényleg bepiszkítja a kezét, és azt mondja: 'Én is jártam már így, srácok. Tudom, min mentek keresztül.”

(Bustle)

Nyitókép: lenadunham / InstagramInstagram