Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown készen áll a Stranger Things befejezésére, és ennek nyomós oka van

Előre rettegünk attól a naptól, amikor a Stranger Things utolsó epizódját is leadja a Netflix. Millie Bobby Brown (aki a sorozatban Eleven-t alakítja) viszont már visszaszámol.


A 19 éves színésznő a Glamour Woman of the Year című számának friss interjújában beszélt a népszerű Netflix-sorozatról, amely elindította színészi karrierjét. Bár Brown mindig is rajongani fog Elevenért, elárulta, hogy az ötödik − és egyben utolsó − évad után kész továbblépni.

Azt mondom: rendben, csináljuk. Vágjunk bele ebbe az utolsó évbe. Majd tűnjünk el innen

− mondta a magazinnak.

A színészi karrierje mellett Brownnak van egy szépségápolási márkája (Florence by Mills) és egy produkciós cége (PCMA Productions) is. A színésznő megerősítette, hogy alig várja, hogy más projektekre koncentrálhasson, amint véget ér a Netflix-sorozat.

Millie Bobby Brown

Fotó: Getty Images

A Stranger Things forgatása rengeteg időt vesz igénybe, és ez megakadályoz abban, hogy olyan más dolgokat hozzak létre, amelyekért szenvedélyesen rajongok. Szóval készen állok arra, hogy azt mondjam: köszönöm, és viszlát

− folytatta.

Brown elismerte, hogy a Stranger Thingseszközöket és forrásokat adott neki ahhoz, hogy jobb színész legyen". Bár a sorozat az ötödik évad után véget ér, a színésznő megerősítette, hogy továbbra is tartja a kapcsolatot majd a szereplőkkel.

Bár véget ér a sorozat, de még utána is találkozhatok ezekkel az emberekkel

− tette hozzá az interjúban.

Alig várjuk, hogy lássuk, mit tartogat a jövő Brown számára.

Forrás: Pure Wow

Nyitókép: Getty Images