Minden, amit a hivatalosan is megerősített új Szex és New York-évadról tudunk

Minden, amit a hivatalosan is megerősített új Szex és New York-évadról tudunk

Beigazolódott a sejtésünk: az HBO hivatalosan is megerősítette, hogy berendelték a Szex és New York-folytatás, az És egyszer csak... második évadát. A sorozat fogadtatása nem volt az igazi, mit várhatunk a következő szezontól?Óriási örömhullámot okozott a Szex és New York rajongói körében, amikor bejelentették, hogy nem folytatást, hanem egy elvileg különálló, új sorozatban folytatják Carrie, Miranda és Charlotte életének a történetét. Aztán elkezdtek jönni a problémák: a Samanthát alakaító Kim Cattrall nemcsak hogy nem vállalta a szereplést, de nyilvános cicaharcba kezdett Sarah Jessica Parkerrel, majd meghalt a Stanfordot alakító színész, legvégül pedig Mr. Big, azaz Chris Noth zaklatási ügye tette be a kaput.

A folytatás minden egyes pillanatát emberek milliói követték, decemberben pedig mi is az elsők közt néztük meg a premiert – amitől nem voltunk elájulva. Ettől függetlenül lelkesen követtük végig az ötvenes éveiben járó barátnők és a legújabb mellékszereplők kalandjait, és a finálé után keserédes ízzel a szánkban zártuk az évadot, amiről az volt a benyomásunk, hogy kicsit túl píszí, és furcsa irányba vitte el a karaktereket.

A nézettséggel viszont biztosan nem volt probléma, így, nem tudni, hogy ezért-e, vagy épp bizonyítási kényszerből, hogy tudnak jobbat is, de az első pletykák után tényleg berendelte az HBO a második évadot az És egyszer csak...-ból. Az biztos, hogy Samantha arca most sem fog felbukkanni, viszont rajta kívül mindegyik főszereplőt viszontláthatjuk.

A készítő, Michael Patrick King mindenesetre így nyilatkozott:

Örülök és izgatott vagyok, hogy még több történetet mesélhetek el ezekről az élénk, merész karakterekről, akiket ezek az erőteljes, csodálatos színésznők alakítanak.

Aki nem bírja ki a folytatásig, az HBO-n látható dokumentumfilmben beleshet a kulisszák mögé:


Forrás: TheCut
Nyitókép: HBOMax