Tom Holland

Pókemberből Fred Astaire lesz

Tom Holland tánccipőre cseréli Pókember-jelmezét.

Fred Astaire-t fogja alakítani Tom Holland a Sony új életrajzi filmjében, derül ki a Deadline híréből. Bár a Sony nem kívánt nyilatkozni, a lap azt írja, hogy források szerint a projekttel kapcsolatos megállapodások még véglegesítés alatt állnak.

Tom Holland azonban megerősítette a hírt az AP-nek, miközben vasárnap Londonban reklámozta a Pókember: Nincs hazaút című filmet. A színész még nem olvasta a forgatókönyvet, de elég biztosnak tűnik, hogy a szerep az övé, miután Amy Pascal producer nemrég úgy nyilatkozott, hogy egy novemberben készült GQ magazinos interjúban figyelt fel Hollandra, milyen jó lenne Astaire szerepére.

Az amerikai táncos-filmsztárról több alkotás is készül jelenleg, a Sony életrajzi filmje mellett Amazononnál forog a Fred & Ginger, melyben Jamie Bell alakítja Astaire-t és Margaret QualleyGinger Rogers-t.

Fred Astaire karrierje 76 éves karrierje alatt 31 musicalben szerepelt. Korán kezdett a szakmában, amikor 1905-ben testvérével, Adellel együtt felfigyelt rá a Broadway bizottsága, majd le is szerződtették a vaudeville-ben fellépő testvérpárt. Leghíresebb filmes alakításai az 1933-as Dancing LadyJoan Crawford oldalán, valamint az 1948-as Easter ParadeJudy Garlanddalés az 1957-es Funny FaceAudrey Hepburnnel.

Nyitókép: WireImage / David M. Benett / Dave Benett