Vilmos herceg emberek között

Vilmos óriási változáson ment át Harryék botrányai óta

Vilmos hercegnek az elmúlt pár évben komoly nehézségekkel kellett szembenéznie, ez pedig sokat változtatott a viselkedésén.


Vilmos hercegnek enyhén szólva sem volt könnyű az elmúlt időszak, hiszen az öccse botrányai megrázták a királyi családot, nagymamája elvesztése pedig garantáltan mély nyomot hagyott benne.

Egyesek szerint az előbbi nehézségek – illetve az, hogy május óta ő az elsőszámú trónörökös – miatt Vilmos sokkal határozottabb és magabiztosabb lett, mivel óriási teher nyomja a vállát.

Ez is érdekelhet: Elcsípték: videón, hogy bulizott Vilmos herceg

Vilmos mostanában magabiztosságot sugároz. Szerintem ez abból fakad, hogy idősebb lett, egyre jobban érzi magát a bőrében, a hatalmas tapasztalatból, amit mostanra szerzett a színpadi szereplései során, megtanult megbirkózni a meglehetősen állandó nyilvánosság vakító fényével. Emlékszem, hogy az édesanyja, Diána azt mondta, hogy Vilmos nagyon nehezen viselte a kamerák könyörtelen jelenlétét. De – mondta nekem – >> meg fog birkózni vele. Hozzá fog szokni <<. És igaza lett

– nyilatkozta Jennie Bond királyi szakértő az OK! nevű lapnak.

Bond ezután elmondta, hogy személyesen is megtapasztalta, hogy Vilmost mindenhol óriási rajongással fogadták, és a szakértő szerint ez nem tetszett az akkor tinédzser fiúnak. A helyzet azonban mára sokat változott.

Manapság azonban már hozzászokott ehhez a fajta rajongáshoz – bár nem egészen ilyen mániákusan –, és szerintem nagyon élvezi

– jegyezte meg a szakértő.