Vilmos herceg és Katalin hercegné

Ez Vilmos és Katalin valódi véleménye A korona sorozatáról

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata az utóbbi években egyértelműen A korona volt. A hatodik, ami egyben a sorozat befejező évada is az egyik fő cselekményszál Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelmi története. Egy királyi szakértő pedig elárulta, hogy milyen érzéseket vált ki a királyi párból a sorozat.


Robert Hardman királyi életrajzíró elárulta, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné nulla érdeklődést mutat a drámasorozat megtekintése iránt. Sőt, Vilmos már akkor is forgatja a szemét, ha csak szóba hozzák neki. Így feltételezhetjük, hogy a pár nem fogja egyhamar megtekinteni a róluk szóló történetet.

Hardman egy Vilmoshoz közel álló forrástól tudja, hogy milyen érzéseket vált ki A korona sorozata a hercegből. Könyvében így fogalmaz:

„A herceg... forgatja a szemét, amikor az emberek felhozzák a sorozatot. De nem szeretne nyilvánosan panaszkodni róla. Nem szereti, ha panaszkodónak tartják.”

Ebből aztán úgy tűnik, Katalin és Vilmos nem fog egyhamar a kanapén ülve A korona részeket nézni. De akkor mit néz szívesen a királyi pár szabadidejében?

Korábbi interjúikból kiderült, hogy a szuperhősös filmeket szeretik főként.

„A szuperhősfilmek, úgy tűnik, kifejezetten a kedvenceik, különösen a Deadpool és minden, ami Batmannel kapcsolatos”

– írja Hardman.

Hardman elmondásai alapján Vilmosék nem először dugják fejüket a homokba. Kiderült ugyanis, hogy a királyi pár Harry memoárját sem olvasta el, de állítólag a vezető tanácsadójuk minden fontos információt átadott Katalinéknak, amit tudniuk kell az életrajzi könyvről.

Nyitókép: Getty

(Marie Claire)