Wednesday sorozatának színészei egy képen az érdőben

Újabb rekordot döntött a Wednesday sorozata a Netflixen

A Wednesday sorozata olyan rekordot döntött meg a Netflixen, amire eddig csak a Stranger Things volt képes.


Az Addams Family spin-off sorozata letaszította a Netflix második helyéről a Jeffrey Dahmer-sorozatot és a helyére került.

Ez is érdekelhet: 5 felkavaró jelenet, ami valóban megtörtént a Jeffrey Dahmer-sztoriból

A Netflix új sikersorozata tovább emelkedik a streaming platform örökranglistáján. A Wednesday egy spin-off sorozat, amely Wednesday Addamset követi végig, amint a Nevermore nevű bentlakásos iskolába kerül. A sorozatban meg kell birkóznia az újonnan szerzett pszichikai képességeivel és az akadémiát és a közeli várost sújtó gyilkosságsorozattal. A főszereplő, Jenna Ortega alakításával a sorozat gyorsan nagy rajongótáborra és erős streaming-számokra tett szert.

A december 5-11. közötti hét után a ComicBook arról számolt be, hogy a sorozat a premierje óta eltelt 1,022 milliárd streamelt óránál tart, amivel a Netflix minden idők legjobb angol nyelvű tévésorozatainak toplistáján a 2. helyet vette át a Dahmer-sorozattól. A Wednesday már közvetlenül a Stranger Things 4. évada mögött áll. Ahhoz, hogy a Wednesday sorozata átvegye az első helyet a Stranger Thingstől, még több mint 300 millió órát kell streamelnie a nézőknek a következő héten.

Lesz második évad?

Elég valószínű, hogy a sorozatot meghosszabbítják egy második évaddal is. A sorozat kereskedelmi szempontból sikeresnek bizonyult, és a nézők is jó kritikákat kaptak róla, így hiba lenne egy második évad gondolatát elvetni.

Mindenesetre a Wednesday akár átveszi az első helyet a Stranger Things 4. évadától, akár nem, már most elég rekordot döntött és elég magasra kúszott fel a Netflix örökranglistáján ahhoz, hogy sikerként könyvelhessük el. A Netflix valószínűleg nem fogja figyelmen kívül hagyni a számokat, amelyeket a sorozat folyamatosan behoz, különösen, mivel ezek a streamingszolgáltató legnagyobb sorozatának számaival vetekednek.