Wes Anderson forgatás közben

Óriási sztárok csatlakoztak Wes Anderson új filmjéhez Benedict Cumberbatch mellé​

Wes Anderson legközelebb egy újabb Roald Dahl novella történetét dolgozza fel következő filmjében, aminek főszerepében Benedict Cumberbatch látható majd. Ahogyan az várható volt, nem ő lesz az egyetlen nagy név a The Wonderful Story of Henry Sugarban, mutatjuk kik az új csatlakozók!


A The Wonderful Story of Henry Sugar novellát Roald Dahl 1977-ben írta. A történet egy gazdag és sikeres szerencsejáték-függő férfit követ nyomon, aki elsajátítja a kártyaszámolás művészetét, így meditációval és koncentrációval meg tudja jósolni, milyen lapok következnek a játékasztalnál – tökéletes Wes Anderson-sztori! A Doctor Strange filmekből és a Sherlock sorozatból ismert Benedict Cumberbatchre szinte rászabták ezt a szerepet.

A Grand Budapest Hotel forgatásai alatt már dolgozott együtt a legendás rendező és Ralph Fiennes, így kettejük munkája gördülékenynek ígérkezik. Az újonnan csatlakozott nevek közül DevPatelt a Green Knightból ismerheti a közönség, BenKingsleyt pedig a 2021-ben bemutatkozó Shang-Chi Marvel-filmben láthattuk utoljára.

A Netflix nemrégiben felvásárolta a The Roald Dahl Story Companyt, így szabadon feldolgozhatják az író összes kiadott művét. A GamesRadar cikke szerint számíthatunk többek között egy Matilda, a kiskorú boszorkány sztoriját feldolgozó musicalre, valamint egy Charlie és a csokigyár-feldolgozásra is, amiben kivételesen az umpa-lumpák kerülnek a középpontba.

Még nem tudhattuk meg a megjelenési dátumot, addig viszont érdemes megnézni egy másik Dahl-feldolgozást, a Fantasztikus Róka urat, amit szintén Anderson rendezett 2009-ben.