A milánói Gucci pop-up bolt

Pop-up boltot és kávézót nyit a Gucci

Alapításának 100. évfordulója alkalmából Berlinben, Londonban és Milánóban is pop-up üzletet nyit az olasz divatház.


Számos meglepetéssel készül a Gucci az idei centenáriumra, különleges hangulatú kisfilmjük után most például pop-up boltok nyitásával világszerte, melyek az év végéig lesznek látogathatók. A különböző helyszínek mindegyikén az olasz divatház 100. évfordulója alkalmából kiadott, Gucci 100 nevű kollekció darabjai lesznek kaphatók. Ezek között ruházati cikkeket, lábbeliket és kiegészítőket is találhatók, de a vásárlás mellett kávézni is tudunk majd a pop-up üzletekben.

A boltok némileg eltérnek egymástól, mindegyik tartalmaz kifejezetten az országával kapcsolatos elemeket is. A történelmi Berlin-Kreuzberg épületben található Gucci üzlet például található az épület zenéhez való kötődésére összpontosít, míg a londoni üzlet egy könyvesbolt körül helyezkedik el.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a berlini és a londoni üzletbe látogatni vágyók a Gucci weboldalán regisztrálhatnak privát találkozókra is a helyeken. Annak sem érdemes szomorkodnia, aki az év végéig egyik boltba sem jut el, mivel webshopon keresztül is választhatunk a termékek közül.