Iman hercegnő és Jameel Alexander Thermiótis az esküvőjükön

Íme minden, amit tudnod kell Iman jordán hercegnő esküvői ruhájáról!

Iman hercegnő a napokban összekötötte életét Jameel Alexander Thermiótis-al. Az esküvő napján a jordán király és királyné lánya egy Dior-tervezésű ruhában jelent meg a násznép előtt, melyről most maga a divatház osztott meg mesés részleteket.


A menyasszonyi ruhát Maria Grazia Chiuri tervezte. A Dior divatház az Instagramon közölt képekkel nem csak a ruhába bújt hercegnőt akarta megmutatni, hanem a tervezési folyamatot is, illetve azt, hogy milyen apró, mégis jelentőségteljes, finom részleteket rejtettek el a ruhában. Mindegyik posztba több képet tettek, hogy ezáltal is eltérő nézőpontokból mutathassák be a darabot és a viselőjét.

Az első képsorozatban egy olyan fotó is feltűnik, ahol a jordán királyné áll megházasodó lánya mellett. A leírásban így részletezték a pillanatot:

„A Ház megtisztelve érzi magát, hogy megoszthatja a Maria Grazia Chiuri által kifejezetten Őfelsége, Iman hercegnő és Jameel Alexander Thermiotis úr esküvőjére tervezett menyasszonyi ruhát. A hercegnő édesanyja, Őfelsége Ránija királyné mellett fotózva megtestesítette a tiszteletreméltó kecsességet és eleganciát."

A következő felvételeken a tervezési folyamatokba lehet mélyebb betekintést nyerni. Chiuri a képek készítésekor éppen az utolsó simításokat végezte a ruhán.

„A ruhát a ház szeretett jellegzetességei, például a csipkenyakkivágás és az ujjakon található virágos díszítések hatják át. Párosulva a fátyollal, az eredmény egy költői módon elbűvölő megjelenés a modern menyasszony számára”

— olvashatjuk a PureWow cikkében a leírást.

A harmadik kép alatt a Dior oldalán kifejtették, hogy az időtlenül fehér ruhát makulátlan csipkemunkával és precíz szabással díszítették. Ezeken a fotókon az apróbb részleteket emelték ki közeli képek segítségével.