Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című film

De mit keresett Mrs. Doubtfire a párizsi divathéten, a Balenciaga bemutatóján?

A nagyszabású rendezvényen a szokásos sztárvendégek mellett egy igazán különleges személy is tiszteletét tette, aki nem más, mint az 1994-ben megjelent sikerfilm karaktere, Mrs. Doubtfire. Vajon ezúttal ki öltötte magára az ikonikus jelmezt?


A Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című filmben Daniel Hillard akit Robin Williams alakít találta ki a szeretetteljes, odaadó takarítónő és dada karakterét, hogy közelebb lehessen gyermekeihez a válása után. Ezúttal sajnos nem Williams öltözött újra nagymamának, hanem egy igazi átalakulóművész, akit Alexis Stone-nak hívnak.

Stone tapasztalt sminkesként és drag queenként, valamint annak köszönhetően, hogy az elmaszkírozáshoz és a speciális effektekhez is ért, mostanra majdnem 900 ezer követőt gyűjtött maga köré Instagram oldalán. A követői többek között már Pete Davidsonként és Freddy Krueger szerepében is láthatták az utóbbi években.

Ezúttal a Balenciaga 2022-es őszi bemutatójára (itt írtunk az új kollekcióról és az apokaliptikus bemutatóról) öltözött be a Hollywood-i filmtörténelem egyik legismertebb karakterének — olvashatjuk a Vogue cikkében. Az imádnivaló idős hölgy alkalomhoz illően jelent meg, hiszen tetőtől talpig Balenciagaban lehetett látni olyan hírességek mellett, mint Kim Kardashian, Alexa Demie, Isabelle Huppert és A$AP Ferg.

Nem most vette magára először ezt a kosztümöt. Januárban is feltűnt már hasonló szerelésben, tavaly pedig egy hagyományos, sikkes nagymama ruháját húzta magára. Most egy virágos ruhával párosította fémes hatású, combig érő csizmáját. Azzal mindenki egyetérthet, hogy ennél váratlanabb sztárvendége nem is lehetett volna a rendezvénynek.


Nyitókép: Instagram/robinwilliams__fanpage