Katalin hercegné György hercegnek mutat valamit

Katalin hercegné nincs túlságosan elragadtatva György új szenvedélyétől​

A walesi hercegi pár gyermekeiről köztudott, hogy ilyen fiatalon is nagy szenvedéllyel vágnak bele különböző sportok megismerésébe. György hercegnek úgy tűnik, az utóbbi időben egy új érdeklődési köre lett, melynek Katalin hercegné nem igazán örül. Mondanunk sem kell, teljesen jogos az aggodalma.


György herceg nagyon szeret több sportágat is. Egy korábbi cikkünkben lehet például olvasni arról, milyen szabályt szegtek meg szülei annak érdekében, hogy személyesen is részt vehessen a wimbledoni teniszbajnokságon nézőként. Emellett a rögbi is érdekli. Lánytestvérét, Sarolta hercegnőt inkább a labdarúgás világa ragadta magával, így nemrég Vilmos herceggel közösen egy Instagram-videóban fejezhette ki szurkolókedvét kedvenc csapata iránt.

A walesi hercegi gyermekek kedvenc testmozgásai között tehát említhető a tenisz, a rögbi, a foci, valamint a tánc is, illetve más egyéb sportokat is szívesen kipróbálnak. A legidősebb testvérnek az utóbbi időben a harcművészeti ágak fordultak meg a fejében, ugyanis dajkájuk otthonosan mozog a témakörben.

Valószínűleg — a Marie Claire cikkében leírtak alapján — az együtt töltött idejükben sok történetet hallott és néhány fogást is elleshetett, aminek köszönhetőn ő is szeretné komolyabban beleásni magát az önvédelembe. Nem szabad elfelejteni, hogy György herceg a jövőben az Egyesült Királyság uralkodója lesz, így egy komoly teher nehezedik a vállára testvéreivel ellentétben.

Katalin hercegné nem nagyon örül ennek az új szenvedélynek, mivel egyértelműen félti a sérülésektől, Vilmos herceg viszont bátorítja fiát. Neil Sean királyi kommentátor A Youtube -csatornáján így nyilatkozott a témával kapcsolatban:

„Ez olyasmi, amit György herceg láthatóan nagyon megkedvelt. Tetszik neki az ötlet, hogy tudjon vigyázni magára. Ő királyi felsége, a walesi herceg úgy gondolja, hogy ez jó jellemformáló lehetne, és jót tesz majd neki, hogy meglesz ez a fajta függetlensége.”

Azt még egyelőre nem tudni, hogy György herceg valóban kipróbálja-e magát a harcművészetekben, viszont az iskolája valószínűleg minden hasonló tervét támogatná. A jól felszerelt intézményben többek között úszómedence, táncstúdió és még egy golfpálya is található, hogy a diákokat folyamatosan új tevékenységek kipróbálására bátorítsák.

Nyitókép: Getty