meghan markle es harry herceg

Rejtélyes bűz keseríti meg Harry és Meghan életét az amerikai luxusotthonukban

Hiába csengettek ki 14,7 millió dollárt Los Angeles-i házukért, mindent még ők sem tudnak befolyásolni! Úgy tűnik, most valami furcsa szag miatt érzi magát a hercegi pár új otthonában.



A sussexi hercegi pár hivatalosan 2020-ban lépett vissza a királyi teendőtől, és költöztek egy kis kanadai kitérővel a napsütötte Kaliforniába, ahol immár két gyerekükkel, Archie-val és Lilibettel élnek. Hiába fizettek ki azonban rengeteg pénzt a hatalmas palotáért, úgy tűnik, valami bűzlik Montecitóban!

Az elegáns környéken olyan szomszédaik vannak, mint Oprah, Ellen Degeneres, Katy Perry és Orlando Bloom, így nem Harry és Meghan az egyetlenek, akiket zavar az időnként feltámadó furcsa szag – olvasható a Vanity Fairben.

Madarak a szomszédban

Egy helyi lakos azt nyilatkozta, olyan, mintha valamit kint hagytak volna a napon rohadni – nem hangzik túl kellemesnek! De szerencsére a szag forrását is felderítették, és úgy tűnik, a ludas a luxusházak szomszédságában lévő Andrée Clark Madármenedék, amely egy több helytáros, sós vízű mocsár. Elméletben jól hangzik, hogy ennyire közel élnek a természethez, a gyakorlatban viszont kevésbé előnyös, a mocsárban ugyanis az állóvíz időnként igen kellemetlen aromát áraszt magából, ami leginkább a záptojáshoz hasonlítható.


Rossz szomszédság

Úgy tűnik, elég jól bevásároltak a szomszédokkal, ugyanis a másik oldalról pedig egy kannabiszfarm van hozzájuk közel, az itt termesztett növényeknek szintén elég jellegzetes és erős szaguk van.

A pletykák szerint Harry és Meghan nem túl elégedettek drága otthonukkal, így rajta fél szemmel figyelik az ingatlanpiacot, hátha felbukkan valami ígéretes ház, ami megfelel az igényeikből, melyek közül a legfontosabb, hogy elzárt és nehezen megközelíthető legyen, hogy a privát szférájuk sérthetetlen maradjon.


Nyitókép: Instagram/allsussex