Meghan Markle és Harry herceg

Harry herceg és Meghan Markle végre tárgyalni akarnak a királyi családdal​

A sussexi hercegi pár sorozatának megjelentek az utolsó részei is, a palota viszont még mindig nem reagált a királyi családot érintő témákra. Most kiderült, hogy Harry herceg és Meghan Markle a megjelenés után végre tisztázni szeretnék a problémákat, így készek tárgyalni.


A Harry és Meghan címen megjelent Netflix-dokusorozatban a herceg és felesége beszéltek a kapcsolatuk kezdeti időszakáról, a távozásukhoz vezető körülményekről, valamint a királyi család problémáiról. A pár nyitottságát mi sem szemlélteti jobban, mint hogy elmesélték, hogyan tették emlékezetessé saját maguk számára az utolsó estéjüket a kapcsolatuk bejelentése előtt.

A mindennapi életük bemutatása mellett olyan lényeges események részletei is napvilágot láttak, mint például az elhíresült Oprah-interjú utáni helyzet. Tudtátok, hogy Vilmos walesi herceg akkor üzenetet írt testvérének? Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogyan reagáltak erre Meghan Markle-ék.

A hercegi pár kapcsolata 2020-ban romlott meg a királyi család többi tagjával, miután lemondtak címeikről és távoztak a monarchia dolgozó tagjai közül. Az ellentéteket azóta sem tudták tisztázni, pedig maga az új uralkodó, III. Károly király is abban reménykedik, hogy gyermekei végleg kibékülhetnek még az ünnepélyes koronázása előtt.

Kapcsolódó cikkünket itt lehet elolvasni.

Most, hogy a Netflix-szel közösen kiadott szériának kikerültek az utolsó epizódjai is — két különálló részletben, egy hét eltéréssel publikálták a hatrészes műsort —, Harry herceg és felesége készen állnak leülni tárgyalni. Az Independent cikkében leírtak alapján a két gyermeket nevelő pár egy találkozón szeretnék rendezni a problémáikat.

A palota hivatalos bejelentése szerint Lady Susan Hussey bocsánatot kért rasszista megjegyzései miatt. Hasonló felelősségvállalással vagy elszámoltatással a sussexi pár nem találkozott, amikor elmondták a gondjaikat, éppen ezért reménykednek abban, hogy egy tárgyalás keretei között végre eláshatják a csatabárdot.

A sorozattal kapcsolatban sem Vilmos herceg és felesége, sem Károly király nem nyilatkozott még, hiszen inkább ünnepi teendőikre koncentrálnak. Egy írásunkból meg lehet tudni, milyen taktikai lépést követnek a monarchia tagjai ebben a kényes helyzetben, illetve azt is, hogy Katalin hercegnéék mit csináltak a megjelenés időpontjában.

Vajon ezúttal sor kerülhet a régóta várt békülésre?

Nyitókép: Getty